Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май
Обзавеждане на медицински центрове от водещи световни фирми
Работни облекла за медици с нова визия и ефирни материи

Последно поколение микроскопи на KAPS 4Dent

Зала 3, щанд С2. На това място от 7 до 9 октомври ще ни посрещне екипът на MB CONSULT 2000.

Компанията, в чието портфолио попадат много продукти от различни категории, през тази година ще акцентира върху новите микроскопи. И за да бъдем по-конкретни – новите микроскопи на KAPS 4Dent. С модерен дизайн, в тях германският производител е внедрил последните тенденции в тази продуктова категория.

За да удовлетвори индивидуалните изисквания и потребности, MB CONSULT 2000 ще предложи на професионалната публика избор между няколко модела NEW series 4Dent, а именно: 100, 200 и 300.

NEW series 4Dent са снабдени с балансираща система за плавно движение при преместване на рамената и окулярите. Окулярите са наклоняеми от 0º – 210º. Апаратът разполага с LED – осветление с интензитет и цвят на дневната светлина. Увеличението на изгледа се извършва чрез ZOOM 1:6, за по-плавно увеличение от 5x-40x.

Като опция се предлага варио обектив, чрез който се регулира работната дистанция от 220 до 320мм. Това превръща продукта в подходящо избор за денталните лекари при работа с един микроскоп.

MB CONSULT 2000 предлага и боядисване на микроскопа според избора на клиента. „Всички микроскопи могат да се монтират върху под, стена или таван“, допълвт от компанията.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>