Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

От 18 до 20 май изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА отваря врати в Интер Експо Център

За първи път проследяваме Green Line – новият формат за природните продукти и приложението им в медицината и козметиката

От 18 до 20 май Интер Експо Център приема българското международно изложение, посветено на медицинския, денталния и дерматологичния сектори БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. Организиран от международния изложбен и конгресен център, форумът събира специалисти от България и чужбина, а участниците ще представят най-иновативните продукти, подходи и технологии в различните сфери.

56-ото издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА затвърждава мястото на събитието като изложението, което налага стандарти. Именно този формат даде начало на възраждането при събитията на живо в България през 2021г. Това организаторите отдадоха на дългогодишната експертиза за реакция при различни кризисни ситуации и непрестанния контакт с партньорите от Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците, Български фармацевтичен съюз, Български червен кръст, Национална пациентска организация, Асоциация на студентите изследователи.

Изложителите от България и чужбина ще представят много иновации, сред които последните тенденции при апаратите за образна диагностика, 3D принтирането при зъболечението, зъботехниката и ортодонтията, материали, оборудване за болницици и дентални кабинети, импланти, зъболечение и орална хигиена, решения за хирургията и медицината, скенери, рентгени и други.

Ключовите съпътстващи събития

В резултат на общите усиля на организаторите, браншовите организации, участниците и медийните партньори, 56-ото издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА ще приеме богата съпътстваща програма. Десетки събития ще се провеждат през всички дни в целия Интер Експо Център.

Сред темите ще бъдат: ваксините и значението им, антибиотиците и резистентността, конопеното масло за денталните и нуждите на медицината, реанимацията, профилактиката, рехабилитацията, имплантите, онлайн присъствието и разбира се – много иновации. С мащабен форум се включва Медицинският колеж „Йорданка Филаретова“.

Green Line – новият формат

Пилотно през тази година организаторите се впускат в поредно предизвикателство. Това е нов изложбен формат, носещ името Green Line, очакван отдавна от сектора на производството и преработването на природните продукти. В рамките на Green Line участниците ще ни запознават с ароматните и лечебните растения, терапевтичната стойност, приложението им в козметиката и медицината. Сред представените продукти ще бъдат: етеричните и базови масла, флорални води, харнителни добавки, козметични съставки, натурални оцветители, консерванти, пигменти и др.

Кои са и кои ще бъдат тенденциите и иновациите в медицинския, дентални и дерматологичния сектори? По какъв начин ще разгърне потенциала си новият формат Green Line. Предстои да разберем. От 18 до 20 май в Интер Експо Център. Вратите ще бъдат отворени за посетители от 09.30 до 18.00 часа.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>