Сред богатия избор от оборудване е реанимационното легло MYS-5410NE
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници

Оборудване за кабинети от последно поколение

В следващите редове аткриваме оборудване за лекарски кабинети и центровете за естетични процедури

Реанимационно легло, операционна лампа и кушетки за естетически процедури, ще попаднат под светлината на прожекторите при участието на фирма GK ENGINEERING GROUP на БУЛМЕДИКА 2024. 58-ото издание на международното изложение стартира на 29 май и в рамките на 3 дни ще обедини близо 200 участника от три континента.

В зала 1, щанд А1, посетителите ще открият реанимационно легло за интензивно лечение MYS-5410NE. Продукт на Meyosis, Турция, този тип оборудване е проектирано за максимален комфорт на пациента и удобство за работа на медицинския персонал. Четирите мотора за контрол на всички секции  и  двете дистанционни управления позволяват бързото преминаване в различни позиции: кардиостол, васкуларна, фаулър, тренделенбург и обратен тренделенбург, CPR и други.  Централната заключваща система на колелата гарантира максимална стабилност, а антибактериалният матрак – високо ниво на хигиена.

Сред богатия избор от оборудване е реанимационното легло MYS-5410NE

За още по-добра работна среда

Под името Q – Flow специалистите ще открият иновативна LED операционна лампа за подобряване на работната среда в операционната зала. Дизайнът на куполите е съобразен с ламинарния поток, минимизирайки опасността от замърсяване в стерилната зона. Иновативните функции – стерилен контрол и динамично компенсиране на сянката, я правят незаменим избор в съвременната операционна.

 

„Q-flow има най-добрия интензитет на цветопредаване сред операционните кампи: Ra 98 и  R9-99. Зелена индиректна светлина. Показатели от изключително значение, при отворени операции,  пластична и лапароскопска хирургия“, споделят от GK ENGINEERING GROUP.

За подобряване на работната среда екипът на компанията ще представи гинекологичен стол Lemi Gyno. Определян от GK ENGINEERING GROUP  като един от най-луксозните модели на производителя в този сегмент, столът има антибактериална тапицерия – дишаща и устойчива, а матракът е в ергономична форма. „Нетипичната форма на гинекологичен стол намалява стреса от медицинската обстановка у Вашите пациенти“, твърдят от GK ENGINEERING GROUP.  Гинекологичният стол Lemi Gyno има електрическо задвижване на секция гръб,  настройка на височина, и тренделенбург.

Оборудване за центровете за естетични процедури

Стремите се към подобряване на качеството на работа в центъра си за естетични процедури? И желаете да внесете усещане за ликс? На щанда си GK ENGINEERING GROUP ще демонстрира кушетката Lemi 4, създадена в Италия.

Благодарение на четирите си електромотора кушетката се регулира по височина, тренделенбург, гръб и крака. Благодарение на тома практикуващият избира оптималната работна височина и позиция и осигурява максимален достъп. Клиентите получават Lemi 4 с ергономичен матрак и елегантен дизайн.

За процесите при естетичните процедури GK ENGINEERING GROUP ще представи и кушетката за естетични процедури B-LIGHT на испанската Weelko. С иновативен дизайн, тя е снабдена с четири електромотора, които контролират височината, ъгъла на секция гръб, крака и тренделенбург, за да имате възможност за избор на най-удобната позиция. Подлакътниците и облегалката за глава също се регулират. Продуктът има високостабилна стоманена конструкция с бяла LED светлина, вградена в основата и тапицерия от изкуствена кожа с високо качество. „B-LIGHT е подходяща за медицински,  естетични процедури и масаж“, уточняват от GK ENGINEERING GROUP.

Изложение БУЛМЕДИКА, заедно с БУЛДЕНТАЛ и Дерма&Естетика стартира на 29 май, в Интер Експо Център.

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

Български фирми могат да се възползват от подпомагане от ИАНМСП за участие в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024