Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници
Аспирационни системи от ново поколение

Дерматологията и естетичната медицина в България – на ДЕРМА & ЕСТЕТИКА

Професионалната платформа ще събере представителите на бизнеса и специалистите от 15 до 17 май в Интер Експо Център

Високите технологии дават възможност за изграждане на бъдещето и секторен напредък. Разбира се, това с пълна сила важи и за медицината. За създаването на оптимално здавословна среда и условия за живот, модерните технологии и похвати навлизат с пълна сила в дерматологията и естетичната медицина. Този процес поражда нуждата от изграждане на професионална платформа, събираща специалистите, водещите компании, иновациите и съвременните подходи. Името на тази професионална платформа е ДЕРМА & ЕСТЕТИКА, чийто дом ще бъде Интер Експо Център, от 15 до 17 май 2019г.

Форумът стартира като нова тематика в рамките на международното изложение за медицина и дентална медицина, което е с 53-годишна история – БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. „Дерматологията и естетичната медицина са области с висок потенциал за развитие и заемат много важно място в съвременния свят“, коментират организаторите, споделйки че стъпката към новото начинание е била предприета след проучване на пазара, запознаване с нагласите на компаниите и клиентските потребности.

Целта

Големият интерес към пилотното издание от страна и на изложителите и на посетителите, заставя организаторите да оправдаят високи очаквания и да покрият многобройни критерии. Тяхната амбиция е ДЕРМА & ЕСТЕТИКА да се превърне в международен бизнес форум с първостепенно значимост за България и Източна Европа.

В присъствието на доказани и добре познати специалисти в естетичната медицина и дерматологията, в зоната на ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ще бъдат демонстрирани съвременните технологии и апаратура, консумативите, а присъстващите ще бъдат запознати с актуалните тенденции. Събирайки професионалната публика, ДЕРМА & ЕСТЕТИКА предоставя възможност за популяризиране на фирмените дейности, марки и продукти в България и чужбина, изграждане на нови контакти, разширяване на дистрибуторската мрежа, стъпване на нови пазари и разширяване на производството.

От 15 до 17 май форумът ще бъде арена на богата съпътстваща програма, в рамките на която ще се състоят дискусии, семинари, продуктови презентации и представяне на най-модерните и иновативни технологии и похвати.

ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ще отвори своите врати за бизнеса и професионалистите от 15 до 17 май 2019г. в Интер Експо Център. Допълнителна информация за записване и участие ще откриете на bulmedica.bg.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>