Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници

Нови продукти, техника и иновации на щанда на ПАТРИЦИЯ

И тази година, на изложението БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА, Патриция ще зарадва своите клиенти с по-голям щанд и богато портфолио от продукти, и техника. „Заповядайте в зала 3, щанд А3!“, приветстват специалистите от фирмата.

Като част от акцентите на експозицията ще видите:

G-Cem One

Опростява всички процедури за циментиране. Продуктът е универсален цимент с превъзходна якост на свързване към всички основи. Дава по-предсказуеми резултати. Може да се използва за широк спектър от индикации, благодарение на GC Touch Cure. Адхезива лесно се отстранява и почиства. Няма следоперативна чувствителност. Без втвърдяване със светлина, просто изсушаване.

G-aenial A’chord

G-ænial A’CHORD обединява опростяване, незабележими възстановявания, естествена флуоресценция и модерни технологии в една шприца. Със разполага и със Smart пълнител и 5 цвята за покриване на всички 16 V-нюанса.

Neo Spectra ST

Универсалните нано-керамични композити са създадени от Dentsply Sirona. Предназначен за директни и индиректни възстановявания. Предлага се в 3 различни вискозитета и е тиксотропен: Хамелеон, 5 цвята A1, A2, A3, A3.5 и A4 – покриват цялата цветова гама на VITA.

Планирате оборудване на кабинет? Патриция предлага професионална консултация и всичко, от което имате нужда. Euronda e в Топ 3 европейски производители на автоклави и системи за стерилизация в денталната и медицинска практика. Всички продукти са проектирани и произведени, за да осигурят максимална безопасност на оборудването, пространството и преди всичко на оператора и пациента. Всичко за защита: това е мисията на ЕURONDA.

За феновете на Sirona, ще видите най-модерното в денталната медицина!

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>