3D технологиите са неразделен елемент от съвременната дентална практика и медицината
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4

Нови дати за изложение Булмедика/Булдентал/Дерма&Естетика

С оглед извънредната в световен мащаб и страната ни ситуация във връзка с разпространението на коронавирус COVID-19 и съобразно издадените разпореждания от българските институции, въвеждащи съответните рестрикции, бихме искали да Ви уведомим, че изданието на изложение Булмедика /Булдентал /Дерма & Естетика ще се проведе в периода 7-9 октомври 2020г.

В областта на изложбената индустрия в Европа, където към началото на месец април с отложени или отменени дати са 1150 търговски изложения. В този аспект, Световната асоциация на изложбената индустрия (UFI) призова, заради настъпилите усложнения в глобален план, да запазим изложенията като сигурните места за срещи и правене на бизнес. 

Променената бизнес среда, с усложнени транпортни връзки, с независещи от договорните условия поръчки и доставки, ни кара да смятаме, че при тези обстоятелства е необходимо време за възстановяване нормалния икономически цикъл и в този смисъл изложенията на Интер Експо Център, обявени и подготвени за провеждане през месеците март, април и май, подобно на всички останали панаири в страната и по света, са пренасочени за други дати през второто полугодие на 2020 г.

Стремежът ни е да съхраним изложение Булмедика /Булдентал /Дерма & Естетика като успешна платформа за професионални контакти, като предложим гъвкав подход, за да се представят във възможно най-пълен обем новостите от областта на медицината и денталната медицина, което да покаже силата на бранша в правилната пропорция и да разгърне нови възможности!

Надяваме се и вярваме, че заедно ще продължим успешно напред към есента на 2020 в тази важна мисия!