Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Новата PRF центрофуга на W&H България

Новата PRF центрофуга дава възможност за избор между 6 различни протокола.

Концепцията PRF е базирана на принципа на центрофугиране на кръвта, без антикоагуланти. Фибриновият съсирек съдържа по-голяма част от тромбоцитите и белите кръвни клетки и освобождава растежни фактори и цитокини. Очакваната цел е ускоряване възстановяването на меките тъкани и костна регенерация. Индикации: орална хирургия: имплантология, присаждане на кост, синус лифт, хирургия на меките тъкани, защита на екстрационната рана; ортопедия, регенеративна медицина; дерматология, естетика (хирургия & медицина).

С Primea W&H предлага на пазара една напълно иновативна система: комбинация от предимствата на въздушното задвижване и електрическата мощност. Това е първото в света решение за задвижване с въздух, с възможност за настройване на оборотите на борера и постоянна работа при отстраняване на зъбните структури, дори при увеличаваща се сила на натиск. Така винаги може да работите с оптимални обороти и максимална ефективност при манипулациите. Имате на разположение широк обхват на приложение и настройка на оборотите на борера – от 60 000 до 320 000 rpm.

Смазване без изчакване. Assistina Twin е първият апарат за обработка на инструменти, който е оборудван с две напълно независими технологични камери, които могат да се използват самостоятелно и позволяват непрестанна работа. Смазване за рекордно кратко време – Assistina Twin осъществява поддръжката на Вашите инструменти по-бързо и по-ефективно и благодарение на иновативната технология за разпрашаване на маслото, апаратът може да обработи до 360 инструмента на час. С едно зареждане на консумативи могат да се обслужат до 2850 инструмента.

По време на Булмедика/Булдентал, на щанда на W&H (зала 3, щанд С9), ще имате възможност да обработите инструментите си с апарати за почистване и смазване Assistina.

{os-gal-37}