Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Науката среща бизнеса за 57-и път на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023

От 31 май до 2 юни международният формат събира специалисти и компании от медицинския, денталния и дерматологичния сектори

Арена за иновации – така специалистите определят международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. Тазгодишното издание, 57-о поред, ще се проведе от 31 май до 2 юни в Интер Експо Център, а усилената подготовка за него вече тече. Посетителите ще се срещнат с водещи български и чуждестранни компании и специалисти от медицинския, денталния и дерматологичния сектори. Изложението предоставя възможност за изграждане на ползотворни бизнес контакти, обмяна на опит и информация както за тенденциите в бранша, така и за утвърдените технологии, продукти и марки.

В рамките на три дни изложението ще превърне София в притегателна точка за производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на медицинско, дентално, дерматологично и естетично оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи. Това ще се случи и благодарение на активната комуникация с официалните партньори на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023 – Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Български фармацевтичен съюз.

КУПИ БИЛЕТ

Изложението, което налага стандарти

През последните години посетителите имаха възможност да се срещнат с изложители от България, Румъния, Китай, Италия, Тайван, Турция. Някои от иновациите, които бяха представени са в сферата на рентгеновите системи и скенери, денталните юнити и импланти, дезинфекцията и пречистване на въздуха, дерматологията и козметологията, 3D-принтерите за коронки, модерните софтуери и др. „Получихме изключително положителна обратна връзка от компаниите, които се включиха с щандове в изложбените зали“, споделят организаторите.

БУЛМЕДИКА е едно от най-значимите събития за медицинския сектор в България и региона. Съвременни технологии и оборудване в областта на ортопедията, рехабилитацията и възстановителното лечение, офталмологични продукти, хранителни добавки, иновации в бoлничното и медицинското оборудване. И всичко това съчетано с богата съпътстваща програма от конференции, демонстрации, лекции, семинари, практически курсове, презентации и др.

БУЛДЕНТАЛ събира на едно място производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на дентално и зъботехническо оборудване, техника, инструменти и консумативи. Фокус са иновациите в сферата на специализирано обзавеждане и продукти за дентални клиники и кабинети.

ДЕРМА & ЕСТЕТИКА се фокусира върху последните новости в дерматологията и естетичната медицина – от апаратура, оборудване и обзавеждане до лазери, дермални филъри, процедури за подмладяване на кожата и др.

Освен сигурно място за развитие на бизнеса, изложенията са ключов елемент в напредъка на всеки икономически сектор, а над 50-годишната история на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА потвърждава това. Сред най-ценните качества, които изложителите и посетителите винаги отчитат, е професионалната съпътстваща програма. А организаторите нямат търпение да разкрият част от нея съвсем скоро.

Какво ще ни предложи БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2023? Предстои да разберем скоро. Желаещите да участват все още могат да заявят щанда си, а посетителите могат да получат билета си на преференциална цена през платформата www.bulmedica.bg/bg

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>