Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Националният събор на Българския лекарски съюз ще се проведе на 3 юни

Ключовото събитие се реализира съвместно с изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

3 юни се очертава като един от ключовите дни за лекарите в България. Защото тогава ще се проведе 75-ият Национален събор на Българския лекарски съюз. Събитието ще се осъществи в Интер Експо Център и за първи път се организира съвместно от Български лекарски съюз и изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА, което от своя страна ще обедини специалисти и български и чуждестранни компании от медицинския, денталния и дерматологичния сектори от 31 май до 2 юни.

В зала Витоша на Интер Експо Център 400 делегати на Български лекарски съюз, в който членуват над 32 000 лекари, ще вземат важни решения според заложения дневен ред. Сред тях е одобрението на параметрите, при които БЛС ще подпише предстоящия Национален рамков договор за медицинските дейности между БЛС и НЗОК за 2023 – 2025 г.  В дневния ред е включен финансовият отчет на професионалната организация за изминалата 2022г., вземането на решение за одобрение на актуализацията на бюджета на УС на БЛС за 2023 г., както и изменение и допълнение на устава на Българския лекарски съюз.

Подробно с дневния ред на 75-ия Национален събор на Българския лекарски съюз и съпътстващата програма на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА, можете да се запознаете на линка: https://bulmedica.bg/bg/visitors/accomp-program.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>