Аспирационни системи от ново поколение
Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА
Да спрем следите на времето върху кожата

Мододент – с универсален емайл, за фронтални възстановявания.

ENA Matrix – новата матрична система на Мичериум

Матрици, по-лесни за употреба от традиционните и по-прецизни от секционните. Пръстени от никел-титаниева сплав, което гарантира дългосрочен резултат и прецизни контакти. Изключителна еластичност и издържливост. Анатомични матрици, с вертикална извивка и маргинални ръбове, дизайнирани така, че да редуцират времето за полиране и довършителни процедури. Клинчетата могат анатомично да се адаптират и към интерпроксималната област и позволяват плътно гингивално прилепване, както към вестибуларната, така и към лингвалната страна. Специалната им форма не стресира папилата и предотвратява изкачане на клинчето по време на работа.

Enamel plus HRi Function Функционален емайл, в три цвята: EF1 ниско value, ЕF2 средно value, EF3 високо value. Композитна система за възстановяване на функцията при дистални зъби по микроинвазивен път, съобразена с невро-мускулната система, в комбинация с отлична естетична интеграция. Функционалните емайли имат коефициент на абразиоустойчивост, доближаващ се до този на естествения емайл. Иделни за дистални участъци, както за директна, така и за индиректна техника и за цалостна протетична рехабилитация. Enamel Plus HRi Function e единственият емайл за дистални зъби с механични и функционални характеристики,  идентични до златото и близки до естествения емайл.

Enamel plus HRi Universal Enamel – универсален емайл за фронтални възстановявания. Три степени на value: ниска (UE1) – за възрастни пациенти, средна (UE2) – за пациенти на средна възраст, висока (UE3) – за млади пациенти и деца. Осигурява невидими граници на възстановяванията, не се наблюдава „ефекта на стъклото”, понижавайки value-то на реставрациите.

Продуктите на Мододент ще откриете в зала 2, щанд B8.