COMPACTA е портативен апарат с микромотор с 10-инчов тъч-панел
Аспирационни системи от ново поколение
Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА
Да спрем следите на времето върху кожата

Многофункионални апарати за бъдещето от българска компания

Aпарати от ново поколение на фирма OVIRON  на изложение БУЛДЕНТАЛ 2024 от  29 до 31 май

Фирма OVIRON, българска компания производител, търговец и сервиз за дентална техника участва в БУЛМЕДИКА /БУЛДЕНТАЛ /ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2024, в зала 3, щанд B1.

На изложението ще бъдат представени два топ продукта на фирмата, иновативни и многофункционални за успешна работа на всички в денталната сфера.

CALLIDUS – All-In-One Smart Dental System

CALLIDUS с производител OVIRON e апарат за всичко – хирургия, имплантология, ендодонтия+апекс локация и с още диагностични функции. Плюс възможността на 10-инчовия му full-screen дисплей да показвате рентгенови снимки. Хубавото е, че CALLIDUS се вгражда в денталния юнит. Така, сменянето на режим, дали терапевтичен или диагностичен, става просто с докосване. CALLIDUS – едно докосване е достатъчно. CALLIDUS е интегрирана компютърна система за управление на дентална периферия. Работният режим на екрана се сменя автоматично според избрания инструмент при активиране на рамото му.

Апарат COMPACTA – All-In-One Implantological and Surgical Micromotor System

COMPACTA е портативен апарат с микромотор с 10-инчов тъч-панел за управление и функции по избор:

  • имплантология, хирургия, ендодонтия и диагностика
  • перисталтична помпа
  • визуализация на рентгенови снимки
  • screen-saver режим с лого на клиниката/зъболекаря

 

Това е апарат за хирургия, имплантология, ендодонтия+апекс локация, че и с още диагностика. Плюс възможността на 10-инчовия му full-screen дисплей да показвате рентгенови снимки. COMPACTA има връзка с интернет и при нужда, ще имате възмовност да ви помогнат в реално време, дори и след 10 години.

OVIRON e създадена през 2002 година с основна дейност производство, търговия и сервиз на дентална техника. Oсигуряват консултантска помощ при избор на техническо решение за модернизация на дентални юнити или при покупка на нова техника. На лекарите по дентална медицина все по-често се налага да използват сложни електронни апарати в ежедневната си работа. С тяхна помощ осигуряват широк кръг от диагностични и терапевтични процедури и гарантират високо качество на пациентите си.

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

Български фирми могат да се възползват от подпомагане от ИАНМСП за участие в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024