Продукти за здраве и красота от природата
Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май
Обзавеждане на медицински центрове от водещи световни фирми

Мегамед България с безконтактен тонометър Диатон, за измерване на очното налягане през клепача

Фирма Мегамед България ще представи множество продукти през тазгодишното издание на Булмедика/Булдентал.

Ето няколко от тях:

Тонометър Диатон

Тонометър Диатон е професионален уред за безконтактно измерване на очното налягане, през клепача, с голяма точност. Той не си служи с изискването за анестезия, няма директен контакт с роговицата. Резултатите се показват електронно. Уредът е преносим и има кратко време за измерване, което го прави подходящ и за профилактични медицински прегледи. Не изисква специализирана поддръжка и специализирани консумативи. Не е нужно преизчисляване дебелината на роговицата, тъй като не мери през нея. Няма нужда и от стерилизация.

Машина за обуване на калцуни от термосвиваемо фолио

Машината за обуване на калцуни е разработена в Германия – с красив външен вид, здрава и надеждна конструкция от стомана и пластмаса. Калцунът е по-устойчив на износване и не се къса лесно. Машината не прави пропуски при обуването и притежава икономичност на консумативите. Подходяща за сгради с чисти  производствени помещения: болници, операционни зали, стоматологични клиники, лекарски кабинети, посолства, хотели, фитнес центрове, помещения за хранене и детски центрове.

Рефрактометър Sonar 2WIN

Рефрактометър Sonar 2WIN е преносим бинокулярен рефрактометър, който измерва двете очи едновременно, в реални зрителни условия. Особеното подходящ е за измерване рефракцията при деца от 2-месечна възраст, възрастни, болни и неоказващи съдействие пациенти, каккто и при профилактични прегледи в местоработата на пациентите. Рефрактометърът провежда изследването на около един метър разстояние от очите на пациента. Той има нужда от само 3 секунди, за да се получи завършен преглед на пациента и да се създаде отчет.

Качествено изпълнение: уредът е разработен и произведен в ЕС.

Мегамед България ще проведе и няколко леции. Първата ще бъде за „Безконтактно измерване на очното налягане: Представяне на безконтактен тонометър Диатон“, а втората лекция ще е с тема „Машина за обуване на калцуни от термосвиваемо фолио: Ползата от машините за обуване на калцуни“.

Демонстрациите на щанд В4 ще бъдат в различни сфери:

Безконтактен тонометър Диатон, Машина за обуван ена калцуни от термосвиваемо фолио, Електрокардиографи, Медицински мебели.

Мегамед България е на щанд В4, в зала 1.

{os-gal-34}