Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Машини за индукционно топене и центробежно леене и муфелни пещи

Зала 3, щанд D9. На това място ще открием предложенията на фирма Daisy Tech. Фокус на представянето ѝ ще бъдат машината за индукционно топене и центробежно леене CASTOMANIA2010 и муфелните пещи ТРМ.

CASTOMANIA2010 са машини за индукционно топене и центробежно леене на малки и фини детайли в зъботехниката и бижутерията (зъботехнически сплави, злато и сребро). Кастоматите са проектирани с цел прецизност, използвайки индукционно топене на металите, което гарантира голяма чистота на заготовка и висока степен на хомогенност.

Центробежното леене осигурява добро запълване на отливката, както и постигане на висококачествени чисти и прецизни резултати с еднородна структура и гладка повърхност на детайлите. CASTOMANIA2010 се отличават с практичност и компактност. Лесни са за употреба и притежават автоматични системи за защита, гарантиращи спокойствие при работа.

Муфелни пещи ТРМ

ТРМ са муфелни пещи за нагряване и поддържане на муфите, за работа в промишлени и лабораторни условия. Муфелът е излят от високотемпературна керамична маса. ьВъншният кожух и вратата с нейните укрепващи части са хромникелови и не се влияят от външни и вътрешни агресивни условия и температурни деформации.

Термодвойката е изведена външно на специална клема, което позволява бърза смяна, както и проверка на текущата стойност на температурата. Раполага с керамична тръба за извеждане на отработените изпарения при работа.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>