Продукти за здраве и красота от природата
Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май
Обзавеждане на медицински центрове от водещи световни фирми

Машината за автоматично обуване на калцуни Sonar Т-46S

Уредът, който работи чрез обдухване с горещ въздух, използва здраво PVC фолио.

Хигиената е с водещо значение за всяко болнично заведение и лекарски кабинет. А както е известно „добрата хигиена започва от вратата“. Затова е нужно всеки, който влиза в помещението, да използва калцуни. Именно за оптимизацията на процеса и максималното удобство както на специалистите, така и на пациентите, МЕГАМЕД България ще представи иновативна машина за автоматично обуване на калцуни от термосвиваемо фолио. Тя носи наименованието Sonar Т-46S и ще я открием в зала 4, щанд С1 на изложение БУЛМЕДИКА.

Машината за автоматично обуване на калцуни Sonar Т-46S работи със съвременна технология. Създаването на калцуни и обуването им става чрез обдухване на фолиото с топъл въздух. Калцунът приема формата на подметката на обувката. За материал се използва здраво PVC фолио.

„Sonar Т-46S е подходяща за всички места, където чистотата на пода е важна: лекарски кабинети, болници, стоматологични клиники, козметични клиники, сгради с производствени помещения, операционни зали, места за съхранение на данни (дейта центрове), офиси, хотели, помещения за хранене, фитнес и детски центрове, на входа на жилищни помещения, на входа на болнични отделения“, информират ни специалистите от компания МЕГАМЕД България.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>