UPCERA DENTAL TECHNOLOGY

Floor 5, Building B, Tsinghua Information Port, North Area of Hi-tech Park, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong Province

+86 755 8473-8473

sales@upcera.com; grey@upcera.com; sheeena@upcera.com

Upcera е водещ доставчик на дентални керамични решения, предлагащ персонализирани, висококачествени продукти и услуги за възстановяване чрез иновации и модерни технологии. Нашите качества като професионализъм, почтеност и иновации ни утвърдиха като водещ производител в индустрията за дентално възстановяване. Ние присъстваме на пазара в 110 държави и региони. Като един от най-големите световни производители на дентален цирконий, Upcera поддържа цялостна индустриална верига, която включва независими изследвания и разработки, производство, продажби и услуги.

Освен това Upcera предлага CAD/CAM решения, които интегрират цифрова технология в процеса на възстановяване на зъбите, осигурявайки прецизни и ефективни резултати. В резултат на това можем да предоставим персонализирани решения за възстановяване, които отговарят на уникалните нужди на всеки пациент. С нашите всеобхватни предложения за продукти и услуги Upcera има за цел да подпомага денталните специалисти да подобрят резултатите и удовлетворението на пациентите.

Представени компании

  • No results found.