TECHNODENTA

+359 2 441 47 35

sales@technodenta.com

Зъболекарски машини, резервни части и периферия за дентална техника, високообортни прецизни лагери и ротори за турбинни наконечници, ендодонтски инструменти, диамантени борери, сервиз на дентално оборудване, турбинни наконечници и автоклави.

Представени компании:

  • COXO, China
  • Woodpecker, China
  • Harmonic, China
  • Luzzani Dental, Italy

Представени компании

  • No results found.