SPAROW MEDICAL

Bulgaria Sofia, gk.Manastirski Livadi bl.12A Office 1

ozleminal@implantswiss.com

Спароу Медикал БГ е главен дистрибутор на Новодент СА и АГС Медикал, както и спонсор на AIM Academy.
Novodent SA е швейцарски производител на различни системи за зъбни импланти, включително едночастови, двучастови, фрикционни, зигоматични, тесни и къси импланти.
Novodent SA, инвестира в Кантон Воуд през 2014 г. с намерението да осигури трайни решения за пациентите и да подобри качеството на живота им, като предлага зъбни импланти Implantswiss, Monoimplant, I-system и I-LiNQ. Новодент е винаги последовател на високите и нови технологии и с гордост представя нови продукти в продуктовото си портфолио. Използваме нашата технология, за да опростим процедурата за зъбни импланти и да осигурим доказан клиничен успех.
Една от основните ценности на нашата компания е да предоставя на зъболекарите и пациентите иновативни системи за зъбни импланти с превъзходно качество. Всички продукти са произведени с висока технология и с най-високо качество с принципа на съвършенството. Продуктите са над световните стандарти и имат много сертификати, включително CE, FDA.
AGS Medikal е основана през 2007 г. в Истанбул с намерението да осигури трайни решения за пациентите и лекарите за подобряване на качеството им на живот. Скоро след основаването си AGS Medikal започва да произвежда зъбни импланти Implance и Aggressor и заема своето място като една от уважаваните компании в индустрията за зъбни импланти със своят експертен персонал и високотехнологично оборудване.
AGS Medikal в момента е пазарен лидер в Турция, с продуктова линия, използвана в престижни дентални факултети и университети в Турция и в чужбина. Има голяма мрежа за износ в повече от 70 страни. AGS Medikal е първата турска компания за зъбни импланти, която получи одобрението на FDA (Агенцията по храните и лекарствата на САЩ) и петата компания в света, която представи линия за зигоматични импланти за рехабилитация на тежки атрофични случаи.

ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОДУКТА: Всички продукти на системите за имплантиране са с доживотна гаранция.

Дистрибутор на:

  • IMPLANTSWISS – Швейцария
  • MONOİMPLANT – Швейцария
  • I-SYSTEM – Швейцария
  • I-LINQ – Швейцария
  • IMPLANCE – Турция
  • AGGRESSOR – Турция

Представени компании

  • No results found.