HYGIENE MEDICAL INDUSTY Co., Ltd.

Bulgaria 5000 Veliko Turnovo, 81 A N. Gabrovski Str.

+359 700 13 503

head_office@hmi-company.com

Хигиенно-медицинска индустрия ООД /HMI/

От създаването на компанията през 1994 г. до днес Хигиенно-медицинска индустрия ООД е водещ производител на професионални продукти за болнична и стоматологична дезинфекция в България.

Дългогодишният опит, професионализъм и стремеж към съвършенство превърна компанията ни в символ на истинската чистота, безупречната дезинфекция и здравословна хигиена.

Богатата гама от продукти и съвременни технологии ни дава предимството да задоволяваме високите изисквания и нужди от хигиена и дезинфекция във всички професионални сфери на дейност, включително здравеопазване, ветеринарна медицина и животновъдство, хранително-вкусова промишленост, заведения и обществени сгради, машиностроене и индустрия.

Първи в източна Европа създадохме ново поколение биологични продукти на базата на живи микроорганизми и ензими – hmi® bioforce, които решиха множество доскоро неразрешими проблеми в почистването и обезмирисяването. Използвайки естествени биологични процеси и компоненти от природата, те работят безпогрешно и ефективно като същевременно са безвредни за човека и околната среда.

Мисията ни като водещ производител за нуждите на здравеопазването е да предложим ефективни и качествени продукти в съответствие с приложимите европейски и национални разпоредби, с цел грижа за здравето и безопасността на медицински персонал, пациентите, както и опазването на околната среда.

HMI – Experience & Quality

Представени компании

  • No results found.