AT DENT

АТ ДЕНТ стартира дейноста си като официален дистрибутор на COXO за България през 2018г. в град Пловдив, започвайки с предлагането на само един продукт – флагманският модел ендомотор с вграден апекс локатор – COXO C Smart 1 Pro.

 

Въпреки огромната конкуренция в цяла България от фирми с традиции от десетки години, АТ Дент се налага като надежден и предпочитан партньор за изключително кратко време разраствайки портфолиото си до 5 от най – големи китайски компании в света – COXO , WOODPECKER , DTE , D – PERFECT , EIGHTEETH, KEVIN PETER.

 

Като от 2023г. сме и ексклузивни дистрибутори на част от продуктите.

Работейки и като дентални лекари, персоналът на АТ ДЕНТ залага единствено на продукти, които са предпочитани ,тествани и харесвани от тях. Това гарантира високо качество на предлаганите продукти и доверие от страна на клиентите.

Винаги в близък контакт с колегите, ние сме фокусирани върху вашите нужди и изисквания.

В нашия шоурум имате възможност да получите компетентна консултация от колега, който е работил с дадения продукт и знае предимствата и недостатъците му и да ви насочи към най – правилния избор.Осигуряваме техническа поддръжка , гаранционен и след гаранционен сервиз и предлагаме продукти с най – високо качество и гаранция до 3години.

Представени компании

  • No results found.