APOLLO

Bulgaria Sofia, 18B, Pencho Slaveykov Blvd.

+359 2 952 50 40

info@apollobg.com

Apollo Group е водещ туроператор със 17-годишна история и опит в организирането на индивидуални и групови пътувания по цял свят. Програмите ни са създадени за тези, които искат да посетят атрактивни и популярни или малко познати дестинации. Освен опознаването на най-интересното от всяка дестинация, приоритет е точната организация, безкомпромисното качество на услугите, сигурността и комфорта на туристите. За да удовлетворим всички изисквания на клиентите създадохме пет бранда.

Apollo е насочен към индивидуални и групови екскурзии и почивки до най-популярните  места по света, като през годините се е наложил с високото качество на предлаганите програми. Apollo е познат и с представянето на нови ексклузивни хотели, като успява да ги наложи на българския пазар. Работи в отлично сътрудничество с партньори в Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка. Осъществява самолетни и автобусни екскурзии до няколко континента. През последните три години разширява портфолиото си с организирани речни и морски круизи.

Vip Zone предлага нетрадиционни и екзотични програми. Отличава се с персоналното отношение към всеки турист, който може да избира между индивидуално пътуване и гарантирани групи, към които да се присъедини.

Wedding style е събрал най-интересните и нетрадиционни идеи за сватбено тържество или меден месец.

Apollo Bulgaria се концентрира върху чуждестранните туристи, които искат да опознаят България. Брандът предлага както традиционни екскурзии до културно-исторически забележителности, така и специализирани програми за лов и риболов, гастрономически турове.

Apollo Corporate осигурява всичко необходимо за провеждането на успешно бизнес събитие. Добрите взаимоотношения с партньори от цял свят гарантират високо качество и най-добри цени на предлаганите услуги.  Брандът се отличава с богат опит с организирането на посещения на световни и европейски събития, в областта на денталната медицина.

За Вашите служители и гости на София, предлагаме луксозен апартамент в центъра на града.

Apollo е редовен член на Асоциация на българските туроператори и туристически агенции. Apollo е сертифициран по международен стандарт ISO 9001

Представени компании

  • No results found.