3K LABORATORY MEDICALL PLASTIC IND. TRADE LIM.CO.

YENİ MAHALLE 2113 SK. NO: 9/1 HENDEK/SAKARYA

+90(264) 614 85 11

info@3klab.com.tr

Добре дошли в 3K Laboratory Plastics /3Кей Лаборатори Пластикс/, вашия водещ производител на пластмасови лабораторни и медицински консумативи от 2010 г., с гордост базиран в Турция. Ние сме специализирани в предоставянето на висококачествени продукти, които се придържат към строгите международни стандарти.

Разгледайте нашата цялостна продуктова гама, включваща блюда на Петри в различни размери, центрофуги, епруветки, контейнери за проби и касети за вграждане на тъкани. В 3K Laboratory даваме приоритет на перфекционизма, предлагайки конкурентни цени и световен обхват. Стремежът ни към непрекъснато усъвършенстване гарантира доставката на отлични продукти, използвайки нашия богат опит и знания.

Дейността ни се развива в производствена база от 2500 квадратни метра като си сътрудничим с правителства, болници и центрове за семейно здраве, за да изпълним различни нужди. Като използваме иновациите и последните технологии, ние предоставяме модерни продукти и услуги по целия свят. Признаваме необходимостта от адаптиране към бързо развиващата се глобална ситуация и се стремим да предоставим качествени решения на вътрешните и международните пазари. Това, което ни отличава, е неотменният ни фокус върху навременната доставка и изключителното качество.

Свържете се с 3K Laboratory сега за допълнителна информация и открийте олицетворението на съвършенството в лабораторните пластмаси и медицинските консумативи.

Представени компании

  • No results found.