Аспирационни системи от ново поколение
Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА
Да спрем следите на времето върху кожата

LUMED с пълна гама на устройства за мащабиране

LUMED EUROECG – ELECTROCARDIOGRAHPS – Пълна гама на устройства за мащабиране: изберете размера за принтиране, който ви е нужен, и Вашето устройство винаги ще разполага с всички налични функции: euroecg 12view 12ch на a4 хартия за писане, euroecg 6view 6ch на 110mm хартия и euroecg 3view 3ch на 80мм хартия. Euroecg не изисква никакви опции, всичко е включено в комплекта: буквено/цифрена клавиатура, памет до 10000 екг записа, автоматични екг измервания, автоматично интерпретиране на екг, вътрешна памет във формат pdf, dicom, jpg, xml, пренасяне на данните към компютър или в мрежа.

LUMED EUROHOLTER – HOLTER ECH SYSTEMS – Еврохолтер е бърз и надежден партньор за вашия холтер анализ който  изпълнява всичките Ви нужди. Работи на 3 и 12 канален запис, от 24 часа до 7 дни. Еврохолтер профешънъл предлага всички характеристики, които са нужни в ежедневната ни програма: управление на 3-и 12-канални записи, морфологични темплети, оценка на температурите, основани на анализ на абнормен сърдечен ритъм, пълно показване на екг, автоматично и ръчно събиране на отрязъците от екг, анализ на сърдечния ритъм и много други.

LUMED EUROCART – UNIVERSAL MEDICAL CART – еurocart е серия универсални колички за медицински уреди и малки компютърни системи: това е най-добрият избор за извършване на електрокардиография, мониторинг на пациенти и др. Налични са два варианти на eurocart : монохроматични, светлосиви и двуцветни, светлосиви и светлосини. Степента на доставка включва две поставки, един шкаф и четири въртящи се 70 мм колела (два от тях със спирачки.) само един инструмент (включен в комплекта ) е всичко, от което се нуждаете, за да сглобите еврокарт в няколко лесни стъпки.

LUMED е в зала 1, щанд В11.