Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Little Doctor International – с автоматичен цифров апарат за кръвно налягане

LD51A автоматичен цифров апарат за кръвно налягане е с голям дисплей, уголемен маншет и индикатор за дата и час. 

Удобен и компактен автоматичен цифров апарат за кръвно налягане, с индикатор за неравномерен пулс и скала за нивото на кръвното налягане. Устройството се доставя с адаптер за захранване (включен в комплекта). Специален Fuzzy алгоритъм отчита индивидуалните особености на сърдечния ритъм. Две отделения за памет с по 90 стойности (налягане, пулс, дата и час) + средната стойност за последните 3 измервания.

LD-91 Професионален удароустойчив сфигмоманометър от комбиниран тип.

Манометър с голям и лесен за разчитане циферблат. Включени метални слушалки. Въздушната иглена клапа позволява плавно регулиране на скоростта на пропускане. Устройството е снабдено с найлонов маншет – 25-36 см, с метален фиксиращ пръстен. Маншетът има специални размери. Найлонова чанта с текстилна каишка за ежедневно съхранение и работа с устройството.

LD-207U Ултразвуков инхалатор с аерозол, произведен по мрежеста технология

Мрежест инхалатор LD-207U за възрастни и деца, чиято безшумната работа и дизайнерските решения позволяват вдишване, дори и когато децата спят. Моделът е снабден с две вентилационни маски (за възрастни и деца) и два мундщука. Можете да ползвате широка гама лекарства, включително антибиотици, антисептици, хормонални средства и минерална вода. При вдишване можете да наклоните уреда на 45° от вертикалното положение.

Продуктите на Little Doctor International ще откриете в зала 1, щанд D15.

{os-gal-32}