Аспирационни системи от ново поколение
Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА
Да спрем следите на времето върху кожата

Мощният източник на LED светлина за полимеризация Elipar DeepCure-L LED Curing Light от GLORIA INTERNATIONAL Ltd

Elipar DeepCure-L е мощен източник на LED светлина за полимеризация. Той е произведен от 3M – САЩ и ще е сред продуктите, които GLORIA INTERNATIONAL Ltd. ще представи на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

Продуктът предлага отлично насочване и хомогенен профил на лъча, като ориентира по-голямо количество светлинна енергия към възстановителната конструкция, която се полимеризира и така постига дълбока, еднородна и цялостна полимеризация на възстановителната конструкция. Светлинният източник е светодиод (LED) с голям капацитет. Лъчът, излизащ от устройството, покрива диапазона на дължина на светлинната вълна от 430 до 480 nm.

ID 220 Препарат за дезинфекция на ротиращи инструменти

Произведен от Dürr Dental, Германия, ID 220 е препарат за дезинфекция на ротиращи инструменти. Представлява готов разтвор за дезинфекция и почистване на ротиращи инструменти, поставени във ваничка за дезинфекция или в ултразвукова вана. Спектър на действие: бактерициден, фунгициден, вирусоциден. Активното вещество е алкохол в алкална среда. В разфасофка от 1л, препоръките му за употреба са: ултразвукова вана, ваничка за дезинфекция, дозатор.

Крезотин течност N2

Продуктът Крезотин течност N2 е произведен от ТехноДент, Русия. Той е на основата на фенол, евгенол и формалдехид. Използва се при: инфектирани канали при сложни пулпити; антисептична обработка при резекция на връхната част на зъбния корен; обработка на инфектиорани коренови канали при периодонтит.

Предимствата на продукта са мощният антисептичен ефект, пълната стерилизация на кореновите канали и ефективното намаляване на болезнената реакция. Освен това има противовъзпалително и противоалергично действие.

Продуктите, които GLORIA INTERNATIONAL Ltd. предлага, ще откриете в зала 3, щанд A9.