Продукти за здраве и красота от природата
Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май
Обзавеждане на медицински центрове от водещи световни фирми

Лечението не трябва да се отлага

Специализирано събитие поставя акцент върху здравето в условията на COVID-19

Как да се погрижим най-добре за здравето си в условия на COVID-19? Каква е динамиката на заболяванията? На тези и още много въпроси, ще отговорят водещи медици по време на събитието „Не отлагай лечението си“.

Организирано от най-голямата здравна платформа в България CredoWeb, в партньорство с Български лекарски съюз, то е част от съпътстващата програма на изложение БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ/ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2020, което стартира в Интер Експо Център на 7 октомври и ще продължи до петък, 9-и. За провеждането на бизнес форума, организаторите са взели предвид всички изисквания на държавните здравни власти.

Професионалистите съветват

От 14.00 до 16.00 часа в специално обособената Семинарна зала, ще се съберат специалисти по Кардиология, Ендокринология, Гастроентерология, Дерматология, Урология, Пулмология, АГ и инвитро. Сред тях откриваме имената на  проф. Иво Петров, акад. Ивона Даскалова, проф. Борислав Владимиров, проф. Таня Тимева, д-р Александър Симидчиев, д-р Елмира Павлова и д-р Живко Сиромахов, д-р Тихомир Мустаков. Зъболекарите ще бъдат представени от д-р Бисер Ботев, председател на Столичната районна колегия на Българския зъболекарски съюз. Те ще разкажат как страхът, стресът и усложнената комуникация с лечебните заведения са повлияли на сърдечно-съдовите заболявания, защо диабетиците са по-застрашени и какви мерки да вземат, как се е променила урологичната патология, кожните заболявания в последните месеци.

На базата на вече установената практика, посетителите ще разберат как коронавирусът променя функцията на белите дробове.

Бъдещите майки

Събитието отделя специално внимание на бъдещите майки – жени, които планират бременност и жени, обмислящи асистирана репродукция и бременни. Присъстващите ще чуят как най-успешно да стигнат до щастливия момент на майчинството, без коронавирусът да ги смути или застраши.

Желаещите да посетят събитието „Не отлагай лечението си“, трябвя да се регистрират в платформата на CredoWeb.

Събитията продължават

През всички дни на провеждането си, изложение БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ/ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ни дава възможност да се докоснем до иновациите медицината, денталната медицина и сектора на дерматологията. Много от тях можем да видим на живо – благодарение на демонстрациите на участниците. Така например сред фирмените събития в четвъртък, 8 октомври, Медикофарм Хелт енд Бюти ни представя Lips Menu, а в петък, 9 октомври, д-р Анатоли Атанасов ще сподели знанията си в сферата на триизмерната обтурация на коренови канали.

С пълната съпътстваща програма на БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ/ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА можете да се запознаете на bulmedica.bg.