Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници

Лазерна система третира съдове и пигментации, а устройство помага за извайване на тялото

Точно седмица ни дели от началото на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. Точно толкова време ни дели и от срещата с професионалистите от фирма MARVENA BEAUTY.

На щанда им, В7 в зала 2, ще можем да се запознаем с предимствата на лазерната система CUTERA excel V +. „ Това е нова сила в лазерните процедури за третиране на съдове и пигментации“, информират от MARVENA BEAUTY. Лазерната технология от последно поколение е предназначена за успешно третиране на съдови и пигментни лезии. Системата работи с две дължини на вълната (532 nm и 1064 nm), която включва до 4 сменяеми накрайника, 5 режима на работа и опции за размера на работната площ от 2 мм до 16 мм. С патентования си дизайн Excel V+ предоставя силата, прецизността и производителността за безопасно и ефективно лечение на повърхностни и дълбоки съдови лезии и доброкачествени пигментации. Със съчетанието на две клинично доказани дължини на вълната, големина на работния спот и по-висока енергия, Excel V+ може да постави Вашата практика пред останалите и да разшири възможностите за лечение на Вашите клиенти.

Но не, това не е всичко. MARVENA BEAUTY ще ни демонстрира и възможностите на CUTERA truSculpt® flex. Устройство е специално създадено за извайване на мускули. Предлага персонализирани процедури, базирани на фитнес нивото, формата и целите на всеки отделен клиент.

Със своята MDS технология truSculpt flex използва иновативен метод за директна електростимулация на мускулите с насоченост към специфични мускулни групи. С една процедура от 45 мин могат да се обхванат до 8 мускулни групи едновременно. По този начин е възможно постигането на до 54000 дълбоки мускулни контракции с висока интензивност и ниски нива на енергия, като се прилага комбинация от три варианта на интензивни тренировки, чрез възпроизвеждане на усукване, клякане и стягане.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>