Фирма ENDO ще представи лазери от последно поколение в Интер Експо Център
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници
Аспирационни системи от ново поколение

Лазери за ендодонтията от последно поколение 

“По-малко болка с иновативните дентални лазери”, споделя екипа на ENDO 

Интер Експо Център дава старт на изложение БУЛДЕНТАЛ в периода от 29 до 31 май. ENDO, фирма основана от практикуващи зъболекари, ще представи иновативни продуктки в сферата на зъболекарите. Посетителите ще могат да я намерят в зала 3, щанд В6. 

Като тазгодишен акцент, ENDO реши да представи новости в зъболекарската сфера, с подобрения за лекари и пациенти.

Дентален лазер Waterlase iPlus   

С фирма производител: Biolase Inc. YSGG технология в Waterlase iPlus предоставя безпрецедентна прецизност, ефективност и комфорт на пациента чрез минимално инвазивни процедури. Системата използва лазерна енергия, която не генерира топлина или вибрации. Това позволява на зъболекарите да извършват процедури с минимална вреда за околната тъкан. Пациентите изпитват по-малко болка и дискомфорт спрямо традиционните методи. В някои случаи не е необходима местна анестезия. Лазерът стимулира по-бързото заздравяване на тъканите.  

Диоден лазер EpicX  

Фирма производител: Biolase Inc. EpicX, разработен от Biolase Inc., е напреднала система на зъболекарски диоден лазер. Предлага точни процедури върху меките тъкани, включително контуриране на венците, премахване на лезии и облекчаване на болката. Диодния лазер EpicX разполага е с 10W мощност, управляем с безжичен педал и батерия която ще издържи цял ден при непрекъснато ползване. Необходими са само 20 минути за цялостно избелване, мигновена десензитация на чувствителен дентин и афти и много други приложения ще добавят стойност на практиката. 

ENDO е основана през 2010г., с идея да търгува с дентални материали и консумативи в областта на ендодонтията. Водени от идеята, че “Не всичко качествено трябва да бъде непременно скъпо, целта на компанията е да предлага висококачествени продукти на достъпни цени.”- коментират от компанията. Бидейки директни вносители на фирми производители от Европа, Корея и САЩ, тази цел продължава да бъде водеща за тях.

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024