Продукти за здраве и красота от природата
Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май
Обзавеждане на медицински центрове от водещи световни фирми

Криохирургична система Cryo Alfa

Удобната и компактна система за криохирургия Cryo Alfa вече е представена на българския пазар. С нея ще могат да се запознаят посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Основните предимства на криохирургичната система е способността за замразяване на тъканите при -89 °C. Това осигурява лесно, безболезнено и безопасно премахване на повърхностни образувания – папиломи, кондиломи, хиперкератоза, мазоли, епули и др. Cryo Alfa се отличава и с лесните за смяна пълнители с клапан, елиминиращи загубата на газ, новата филтърна технология за по-дълъг живот на устройството и леката и балансирана система, която не натоварва китката при работа.

Криохирургичната система може да разгледате на щанда на фирма Инфонита – щанд С2 в зала 1. Там ще може да видите и представяне на живо на медицинските 3D монитори на продуктите на Sony Medical. На щанда ще видите също компактни и стандартни размери принтери за ехографски и рентгенови образи.

Демонстации

Ще бъде проведена и практическа демонстрация на ултразвукова техника на един от световните лидери в производството на ехографи – Mindray, както и демонстрация на феталните монитори от производител №3 в света EDAN.

Посетителите на фирмения щанд по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще имат възможност също да тестват и да получат актуална информация за видеоколпоскопи, водоустойчиви холтерни системи и ЕКГ апарати.

В рамките на международното изложение тази година ще бъде даден и старта на пилотното издание на ДЕРМА&ЕСТЕТИКА, с фокус върху дерматологията и естетичната медицина.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>