Neutrogena® Retinol Boost + Интензивен нощен серум
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Kозметика, с която кожата засиява

Как правилно да се грижим за кожата си и какви продукти да използваме, ще ни разясни екипа на Kenvue от 29 до 31 май на БУЛМЕДИКА 2024

Фирма Kenvue е движеща сила зад много емблематични марки, които потребителите са използвали в ежедневните си ритуали за грижа на кожата. Екип от професионалисти на Kenvue ще разкрията –  „Каква е тайната на красотата?“ в зала 1, щанд D1, от 29 до 31 май на изложение БУЛМЕДИКА 2024.

Кenvue е американска компания за потребителско здраве. Предишно подразделение – Consumer Healthcare на Johnson & Johnson. Listerine, Neutrogena, o.b. са малка част от всички фирми зад които стой Kenvue. Остават верни на начина, по който осъществяват дейността си и на целта им да предоставят висококачествени продукти и услуги.

Neutrogena® Retinol Boost + Интензивен нощен серум 50 ml.- производител – Kenvue

Супер концентрираният, бързо абсорбиращ се серум действа ефективно през нощта и подобрява множество видими признаци на стареене, включително упорити фини линии и дълбоки бръчки, липса на еластичност и свежест на кожата и пигментни петна.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

 • помага за намаляването на упоритите фини линии и дълбоките бръчки
 • ефективно подхранва и възстановява вида на кожата, докато спите

РЕЗУЛТАТИ, КОИТО МОЖЕШ ДА ВИДИШ*

След 1 седмица

 • 91% чувстват кожата по-мека
 • 81% забелязват, че кожата изглежда по-гладка

След 4 седмици

 • 89% забелязват, че кожата изглежда по-здрава
 • 86%  чувстват кожата подхранена

След 8 седмици

 • 83% споделят, че кожата е по-стегната
 • 80% споделят, че бръчките са по-малко видими
 • 74% са забелязали намаляване на пигментните петна

*Самооценка на 35 доброволци при ежедневна употреба

Чистият ретинол е дерматологично доказана  форма на витамин А. Тази ефективна съставка научно доказано стимулира обновяването на клетките на повърхността на кожата**, като същевременно подпомага увеличаването на производството на колаген***. Клетките се обновяват и кожата изглежда подмладена и жизнена, а фините линии, бръчките, отпуснатата кожа и  пигментните петна намаляват.

Специалната формула съдържа най-високата концентрация на Чист Ретинол в продуктите им. За видимо по-млада кожа със здрав вид.

**ex vivo

***in vitro

УПОТРЕБА: Разклатете преди употреба. Вечер, капнете 4-5 капки на дланта си и  използвайте пръстите на другата ръка, за да нанесете серума с нежни, кръгови движения върху лицето. Ако използвате ретинол за пръв път, въведете го постепенно в своята грижа за кожата. Започнете с 2-3 пъти на седмица за период от 3 седмици и достигнете до ежедневна употреба в зависимост от това, как го понасяте. Избягвайте контакт с очите. Използвайте слънцезащитни продукти, защото ретинолът може да повиши чувствителността към слънцето.

Важно: Можете да получите зачервяване, усещане за топлина, изтръпване или лющене на кожата. Това са нормални, временни признаци, че формулата работи. Ако това ви причинява дискомфорт, ограничете използването до веднъж през ден, доката кожата се адаптира. Ако нежеланите ефекти продължават, преустановете употребата. Избягвайте едновременна  употреба  с други продукти, съдържащи ретинол върху едни и същи участъци, по едно и също време.

Neutrogena® Clear & Defend+ Хидратиращ гел с 4% ниацинамид + пантенол- производител Kenvue

Neutrogena® Clear & Defend+ Хидратиращ гел с 4% ниацинамид + пантенол. Използването на хидратиращия гел е важна стъпка за подхранването на влаговата бариера на кожата и защитата срещу изсушаване.

 • хидратира незабавно, за да подсили защитната бариера на кожата
 • помага за намаляване на зачервяванията на кожата
 • формула, създадена за кожа, предразположена към акне, която други продукти изсушават и правят чувствителна
 • ултра нежен
 • без аромат

УПОТРЕБА: Нанесете равномерно върху почистени лице и шия. Може да се използва ежедневно  за хидратиране.

Внимание: Избягвайте контакт с очите. В случай на попадане в очите, изплакнете обилно с вода.

Neutrogena® Clear & Defend+ Течен ексфолиант със 7% AHA + пантенол- производител Kenvue

Течният ексфолиант, комбиниран с Алфа-хидрокси киселини(AHA): гликолова и лимонена киселини, ускорява обновяването на клетките на кожата, за да намали несъвършенствата.

 • нежно отстранява мъртвите клетки на кожата и излишния себум
 • подобрява текстурата на кожата след 1 седмица
 • гликолова + лимонена киселина
 • подходящ за кожа, предразположена към пъпки
 • без аромат
 • формулата на течния ексфолиант е с оптимално pH, за да осигури максимална ефективност, като остава нежен към кожата
 • 7% AHA [5% гликолова киселина + 2% лимонена киселина] ускорява процеса на обновяване на повърхностните клетки на кожата, заличава белезите от акне и подобрява текстурата на кожата.
 • 0.5% пантенол помага за изглаждането на кожата и запазва нейната защитна влагова бариера.
 • помага за отстраняването на мъртвите клетки и излишната мазнина, които могат да доведат до проблеми с кожата. Без аромат. Подходящ за всички тонове и типове кожа.
 • без алкохол

Рециклируема бутилка*, произведена от 50% рециклирана пластмаса

*при наличие на условия за рециклиране

УПОТРЕБА: Започнете с употреба веднъж седмично и постепенно увеличете до веднъж на ден (ако е необходимо). Използвайте памучен тампон, за да нанесете върху сухо лице и шия. Оставете да попие напълно. Не изплаквайте.

Важно: Избягвайте контакт с очите. В случай на попадане в очите, изплакнете обилно с вода. Не използвайте върху раздразнена кожа. Ако се появи раздразнение, прекратете употребата. Този продукт съдържа алфа-хидрокси киселина(AHA) която може да повиши чувствителността на кожата към слънцето. Избягвайте излагането на слънце и използвайте слънцезащитни продукти

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май