Интраорален скенер Panda Smart
Аспирационни системи от ново поколение
Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА
Да спрем следите на времето върху кожата

Корейски импланти и интраорален скенер за бърза, лесна и качествена работа

Фирма BELVEZAR GAMA DENТ поставя акцент с продукти в денталната сфера

В края на месец май 29 до 31 ще бъде организирано изложение БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ/ ДЕРМA & ЕСТЕТИКА 2024 в Интер Експо Център, където екип от професионалости на фирма BELVEZAR GAMA DENТ ще представи иновативни продукти в денталната сфера. Всички посетители на изложението могат да намерят BELVEZAR GAMA DENТ  в зала 2, щанд В3. 

Dentis implant Корея

Имплантите DENTIS имат лесен протокол за работа, висока инициална стабилност, която позволява директно натоварване. S.L.A повърхност, а също и допълнителен контрол на дълбочината за поставяне на импланта. Ускорена остеоинтеграция, голямо разнообразие от рамери на импланти и абатмънти. Повече от 30 стъпки дезинфекция, гарантираща чистота и стерилност на импланта. 11 градусова конична връзка, завършваща с единичен или двоен хекс. Имплантът DENTIS SQ е сертифициран от „Clean Implant Foundation“, независима организация, създадена през 2016 г. в Берлин, Германия, посветена на повишаването на безопасността и високите постижения в имплантологията.

 

Dentis implant се характеризира още със:

  • Адаптация на меките тъкани
  • Защита от загуба на кост
  • Гладко поставяне и кратко манипулационно време
  • Самоврязваща се режеща повърхност
  • Плосък имплантен връх
  • Осигурява отлична първоначална стабилност

Интраорален скенер Panda Smart

Производител на интраоралния скенер е фирма Panda Scanner. Създаден е за улеснение на работата, а дизайнът му е различен и интересен. Освен добрите външни характетистики на скенера, той е лек, с ергономичен дизайн и богат избор от цветове. Бързо и лесно снема отпечатъци, има автоклавируеми накрайници и поле на сканиране 18x16mm. Пълното сканиране на арката е за 1 мин, а калибрацията е автоматична.

BELVEZAR GAMA DENT е утвърдена компания в стоматологичния бранш. Те са директни вносители на дентална техника, материали и консумативи.Техни партньори са фирми от над 15 държави в  Европа и Азия. Предлагат продукти от доказани  марки!

Във фирмата работи млад и енергичен екип от търговски представители, които покриват почти цялата територия на страната. Основната ни цел е изграждането на коректни и дългосрочни взаимоотношение с нашите клиенти.