Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Комбиниран апарат, с революционни методи в дерматологията, от НОВИЗ

Комбинираният апарат BHS 201 DUO, на фирмата производител Body Health, Аржентина, от НОВИЗ, ще видят посетителите, в рамките на новата тематика на международното изложение за медицина и дентална медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ – ДЕРМА&ЕСТЕТИКА.

Той включва няколко ключови дейности – HImFU + Dermo Health® + DermoLeds + Микродермабразио с диамантени дискове. Комбинираният апарат съчетава революционен метод за неинвазивно липоскулптуриране – HImFU – високоинтензивен фокусиран ултразвук 2.9 MHz – доказана ефективност още след първа процедура, като редуцира мастните натрупвания и целулита и дава видими и дълготрайни резултати, които могат да се сравнят с липосукция без недостатъците на инвазивната интервенция, с доказано във времето и утвърдено на пазара решение за всички стадии целулит и локални мастни натрупвания в проблемните зони – Dermo Health – вакуумна терапия за тяло, съчетана с Dermoleds – неинвазивен метод, който мобилизира кожните тъкани и стимулира микроциркулацията. Ползите от прилагането са подобряване на кръвообръщението, създавайки лимфен дренаж, като улеснява изхвърлянето на токсини и разрушаването на мастните депа. Освен това ускорява липолизата в най-дълбоките слоеве на мастната тъкан. Апаратът постига вакуумен лифтинг DERMO HEALTH за лице + DERMOLEDS.

Ползи от прилагането на терапията:
– На ниво кожа:
Увеличава се еластичността и стегнатостта на кожата, в резултат на по-доброто кръвоснабдяване и доставяне на хранителни вещества. Възвръща се свежият вид на кожата, благодарение на бързото отстраняване на мъртвите клетки.
– На подкожно ниво:
Стимулира се лимфно-венозната циркулация и клетките, отговорни за продуцирането на колагенови и еластинови нишки. По този начин се възстановява стегнатостта на кожата и тя придобива свеж и сияен тен.
– След хирургични интервенции:
Спомага за пост-хирургично дрениране при лифтинг процедури. В комбинация с ултразвук разрушава съществуващи фибрози.

Процедурата с Dermoleds® се състои във въздействие на светлината, излъчена от светодиоди за активиране на клетъчните рецептори, което води до увеличаване продуцирането на колаген.
Комбинираният апарат прави и микродермабразио с диамантени еднократни дискове.

На БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ професионалистите ще успеят да научат повече за предимствата на комбинирания апарат BHS 201 DUO, благодарение на поредица от демонстрации. Компанията подготвя демонстрации и на всички апарати, които ще бъдат изложени в зала 1, на щанд C11.