Аспирационни системи от ново поколение
Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА
Да спрем следите на времето върху кожата

Кислородна серия и билкови екстракти от BIODOCTOR

На изложението Булмедика/Булдентал, от 17 до 19 май в Интер Експо Център, компания BIODOCTOR ще предложи кислородната серия CELLFOOD®. Произведена от NUSCIENCE CORP, USA, тя е удостоена с „Приз на клуба на изобретателите“ в Атланта, САЩ.

Продуктът е създаден чрез лазерна технология ФАР (Фото Акустичен Резонанс) и на базата на „Деутериум“ (Тежка вода). CELLFOOD® неутрализира прицелно (само в увредените клетки) опасните свободни радикали – първопричина за дегенерация, стареене и най-вече за множество болестни процеси – включително и най-тежките туморни. Не по-малко важно е, че той  създава жизненоважния за тях стабилен кислород (отново само в увредените клетки).

Сред акцентите на компанията ще бъде „БИОДОКТОР – ПРО“ – серия комбинации от билкови екстракти и растителни масла от качествени, 100% екологични чисти български билки. Те са произведени по рецепти на д-р Росен Стефанов. При някои твърде крайни болестни състояния ефектът им се умножава многократно, при едновременно прилагане на прицелна кислородна терапия с кислородната серия CELLFOOD® – т.нар. кислородно-билкова терапия.

Продуктите на BIODOCTOR ще откриете в зала 1, щанд D1.