Продукти за здраве и красота от природата
Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май
Обзавеждане на медицински центрове от водещи световни фирми

Кислороден коктейл от бъдещето

За първи път в България АБС-ко ООД представя кислороден коктейл, който се счита за напитка на бъдещето. Коктейлът е за всекидневна употреба, в състава му присъстват медицински кислород с чистота 90-99 % + витамини + минерали + протеини. Влияе положително при различни заболявания, чрез подобряване на кръвообръщението, прочистване на кръвта от токсини и нормализиране на микрофлората в червата, забавя процеса на стареене, премахва умората, стимулира умствената дейност. Предоставяне на необходимите продукти: кислороден концентратор + миксер и BOLISS COMPLEX sachet. Подходящо за домашна употреба, болнични заведения, фитнеси, спа-центрова, хотели и др.

Bio-кислородна терапия със 100% натурална козметика, на италианската фирма Exar. Възстановете кислородния баланс с новите пулверизатори и кислородни концентратори. И всичко това с натуралните и ревитализиращи серуми, гелове и тоник за коса, лице и тяло. Те са фитостимулатори, без парабении и химикали. Ефектът им е само от екстракти на пресни билки и цветя, хиалурон в комбинация с чист медицински кислород. Не са тествани върху животни. Лекува косопад, себорея и други заболявания на скалпа. Забавя стареенето на кожата, ефективно намалява бръчките, лекува акне. Използва се при терапия на кожни заболявания.

Кислороден концентратор В1. Във връзка с изложението, производителят прави отстъпка в размер на 15% от цената на кислородния концентратор В1. Това е мобилен и компактен апарат, който осигурява до 5 л./мин. кислород, с концентрация до 93%, при белодробни, кардиологични и онкологични заболявания, недоносени бебета и др. Захранване – стационарно, от автомобил и на батерия. Подходящ за домашна употреба и медицински заведения, особено при необходимост от транспортиране на потребителя. Използва се и в козметичната терапия /при процедури за лице, коса и тяло/ и за производство на кислородни коктейли. Предвид замърсения въздух се увеличава нуждата от употреба на кислородни апарати в домашни условия.

Продуктите на АБС-ко ООД ще откриете на щанд B12, зала 1.

На всеки посетител на щанда се дава възможност сам да си приготви кислороден коктейл, само за минута, използвайки апаратура и безплатна доза Boliss complex. Компанията предоставя натурални сокове и чай, с различни вкусове, за направата на коктейлите и трансформиране в свеж кислороден мус. Посетителите ще усетят благоприятното влияние на комбинацията между яденето на кислородни мехурчета и пиенето на натурални биопродукти, редовно сертифицирани от Министерството на здравеопазването на Италия. Потребителят ще усети прилив на енергия, лекота и сила.

{os-gal-27}