Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Какво ще ни предложи GLOWCEUTICALS BULGARIA?

Решения за нуждите на дерматологията и естетичната медицина ще ни представи от 2 до 4 юни GLOWCEUTICALS BULGARIA.

Сред фирмените акценти в участието на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2021 е Anthélia. „Anthélia и всички устройства с импулстна светлина EFB beauté® осигуряват постоянно ниво на импулсна светлинна енергия през целия живот на техните апликатори с патенттования процес SRE“, информират от GLOWCEUTICALS BULGARIA. Апаратът е подходящ за целите на дерматологичната медицина. Поддържа скорост от 1 светкане в секунда с класически апликатор и 3 светкания в секунда с апликатор Rafale; сигурността се осигурява от двойния оптичен филтър. Процесът се осъществява без прекъсване, без нагряване и с висока скорост. „С Anthélia® можете да подарите на клиентите си безупречно гладка и красива кожа във всеки един сезон“, коментират от компанията.

Предимствата:

  • дълготрайно премахване на черни, руси, и бели косми – след средно 6 сесии
  • бързо лечение
  • патентована SRE система, осигуряваща енергийна стабилност
  • тествани продукти с доказани резултати
  • нежна, комфортна процедура
  • иновативна технология с 18 патента

Ефективното устройство Adéna

Иновативната машина е част от гамата на Ariane и Anthélia за естетично медицинско оборудване. Устройството е компактно и се възползва от внедрената патентована SRE – Adéna, гарантирайки постоянно ниво на светлинна енергия. Сигурността се осигурява от двоен оптичен филтър. Апаратът е приложим при фотоепилация, фото подмладяване, фото обновяване на кожата, акне, капилярни лезии. Всичко това го превръща в подходящ избор за козметични студиа и кабинети

Силни страни: намалена поддръжка, една машина с 4 типа процедури, технология с 18 патента, компактен уред, безболезнена процедура, дългортайно премахване на черни, руси и бели косми – след средно 6 сесии

Абсорбционни филтри

GLOWCEUTICALS BULGARIA ще представи и абсорбционните филтри EFB Beauté. Те осигуряват подобрена филтрация на светлината, запазване единствено на полезната и сигурна светлина, ефективна грижа – защото се достига единствено до желаната цел. Освен това се постига подобрена трайност във времето, не се променя по време на употреба, предлага постоянна производителност и позволява непрекъснати, безопасни и ефективни процедури.

Висок стандарт на надежност

Да, това ни предлага EFB Beauté IPL. Апаратът използва бяла светлина с широк спектър, което способства предлагането на разнообразни процедури. Филтърът на светлина е различен според вида на процедурата. Спектърът, излъчван от лампата, зависи от температурата на плазмата в тръбата и след това от електрическия ток в тръбата. След това е възможно да се адаптира излъченият спектър към целта, като се избере подходящият електрически ток; освен това той може лесно да бъде избран от оператора благодарение на конфигурационния панел, разположен на всеки модел.

EFB beauté © IPL са оборудвани с два апликатора, филтрирани по различен начин за тези 2 приложения:

  • Фотоепилация ОО (Отстраняване на окосмяване), дължина на вълната от 610 nm до 1100 nm
  • Фотоподмладяване ПК (Подмладяване на кожата), дължина на вълната от 475 nm до 1100 nm

Излъченият спектър, адаптиран за фотоепилация за пример, се регулира в лентата 600

nm – 1200 nm между абсорбиращата лента на оксихемоглобина и водата. Прозорец в

абсорбционния спектър позволява достигането на меланина в косата.

Благодарение на качествата си, апаратът осигурява висока сигурност и надеждност при фотоепилация на тъмно окосмяване, фотоепилация на бяло и русо окосмяване,, Anti-aging и лифтинг ефект, варикозни заболявания, пигментация, акне.

Продуктите от GLOWCEUTICALS BULGARIA ще откриете в зала 2, щанд С8а.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>