Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

K2 mobile – безжичният диоден лазер, с размер на писалка

С единствения в света безжичен диоден лазер, с размер на писалка – К2 mobile, ще могат да се запознаят посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Лазерът се отличава с дължина на вълната 980 nm, както и със светъл и ясен OLED дисплей. Мощността му е 10W. Има издръжлива батерия – 1700 mAх и 30 готови работни програми, придружени от 4 свободни позиции за създаване на индивидуални програми. K2 mobile е автоклавируем, с алуминиев връх и работи с различни по вид оптични влакна, даващи право на избор, при различни клинични случаи. Той разполага със светъл и ясен OLED дисплей, удобно меню и навигация само с три бутона.

Това, с което впечатлява обаче са малките му размери. Оптималния размер и тегло на лазера е 108 г с батерията. Той също така притежава и гравитационен сензор, който облекчава работата, разпознавайки ръката, с която се работи.

Демонстрации на функциите на K2 mobile- единствения лазер с размери на писалка, представен от Белвезар-Гама Дент, може да откриете на щанд C5 в зала 2 на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. В рамките на тазгодишното изложение ще бъде поставено началото и на новата тематика ДЕРМА&ЕСТЕТИКА, която поставя на фокус новостите в дерматологията и естетичната медицина.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>