Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Изложението, което налага стандарти

Стартът на 56-ото издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА предстои. Международният бизнес формат разгръща потенциала си от 18 до 20 май в Интер Експо Център.

Последните две години поставиха на сериозно изпитание професионалните събития и в частност – изложенията, събиращи на живо икономическите сектори. Знаете ли обаче, кой е форматът, на който до голяма степен дължим съхраняването и възраждането на българската изложбена индустрия? Подсказваме – това е международно събитие, с над 50-годишна история. Ще разкажем за БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА.

Може и да не сте очаквали, но именно международният формат на медицинския, денталния и дерматологичния сектори постави новото начало при събитията на живо, провеждани на закрито. Това се случи, след като през юни 2021г. БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА отвори врати в Интер Експо Център. Изложители и посетители от България, Румъния, Китай, Италия, Тайван, Турция и др. откриха иновациите, обмениха know-how и умения в обстоятелствата на новата действителност. „В предварителната си комуникация отчетохме острия дефицит на комуникация на живо, който има пряко негативно отражение върху бизнеса“, коментират организаторите от Интер Експо Център. В момемнта те активно подготвят тазгодишното издание; то ще бъде 56-о поред и ще проведе от 18 до 20 май.

Изградената експертиза

Едва ли за специалистите или заетите в изложбения бранш е изненада, че с БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА започна възраждането на изложенията на живо. Форматът има над половинвековна история. „Изложението е преминало през различни икономически процеси, устоявайки на много глобални трусове“, казват организаторите. В резултат на това е изградена сериозна експертиза за реакция при различни кризисни ситуации. Това, допълнено от традиционната приемственост между екипите, реализиращи формата през годините, са основни елементи във формулата на успеха, задаваща стандартите в изложбения бранш.

Три са водещите елементи за развитието на изложенията на живо, смятат организаторите: висока мотивация на екипа, координация с хирургическа точност и стриктно спазване на правилата. Не на последно място – партньорството с браншовите организации. БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА се осъществява с подкрепата на Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците, Български фармацевтичен съюз, Български червен кръст, Национална пациентска организация, Асоциация на студентите изследователи

Броени дни до 56-ото издание

Подготовката на Издание 2022 е на финалната права. Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА ще изпълни залите на Интер Експо Център от 18 до 20 май. Участниците от България и чужбина ще представят многобройни иновации, сред които последните тенденции при апаратите за образна диагностика, 3D принтирането при зъболечението, зъботехниката и ортодонтията, оборудване за болницици и дентални кабинети, импланти, зъболечение и орална хигиена, решения за хирургията и медицината, скенери, рентгени и други. Съвсем скоро предстои организаторите да оповестят и съпътстващата програма, която всяка година е изпълнена със специализирани събития.

Какво ще ни предложи БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2022? Какви стандарти в изложбената индустрия ще бъдат зададени? Предстои да разберем съвсем скоро. Организаторите напомнят, че всеки може да си направи онлайн регистрация на www.bulmedica.bg, с която може еднократно свободно да посети изложението.