Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2023 започна

Десетки професионални събития, сред които и медицинският форум „За младо и здраво сърце“, ще се проведат в рамките на съпътстващата програма

От 31 май до 2 юни София се превръща в притегателна точка за специалистите и компаниите, опериращи в медицинския, денталния и естетичния сектори. Интер Експо Център отваря врати за българското изложение на медицинския, денталния и дерматологични сектори БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. Бизнес форматът дава възможност за откриване на най-съвременните технологии, създаване на полезни бизнес контакти и професионално усъвършенстване, благодарение на събитията от съпътстващата програма.

КУПИ БИЛЕТ

Бизнес изложението, от 31 май до 2 юни, събира за 57-и път производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на медицинско, дентално, дерматологично и естетично оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи. Благодарение на изложителите от България и чужбина, посетителите ще се запознаят с иновациите на стотици ключови брандове за медицината, денталната медицина, дерматологията и иестетиката.

Развитие и иновации

Отново се провежда Green Line – форматът, посветен на етеричните и базови масла, флорални води, хранителни добавки, козметични съставки, натурални оцветители и др. Полагат се основите на Anti-aging medicine и Anti-aging lifestyle. „Запознайте се с компаниите-изложители и продуктите им и изберете, в коя сфера ще се фокусирате. Така вашето присъствие ще е максимално ефективно“, съветва екипът на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА.

{os-gal-84}

Сред продуктовите акценти през тази година са: рентгеновите системи и скенери, имплантни системи, иновации от сферата на дерматологията и козметологията, 3D-технорогии и софтуери, цялостно оборудване за медицински и дентални кабинети и клиники, работно облекло и др.

Мащабна съпътстваща програма

Съпътстващите събития са ключов елемент от формата. Те са изпълнени с ценно съдържание и са високо оценени от посетителите. Програмата стартира още на 31 май с поредица от формати, които ще се фокусират върху картовите плащания в сектора, ендодонтският протокол, конопеното масло в медицината, диабета, конопеното масло и приложението му в медицината и др.

1 юни, четвъртък, е денят на дългоочакваният медицински форум „За младо и здраво сърце“, организирано съвместно от здравната платформа CredoWeb и Интер Експо Център. Фокусът ще бъде „Кардиологията“. В събитието се включват водещи специалисти, сред които проф. Иво Петров, доц. Красимира Христова, д-р Бисер Пукалски, гост-лектор от Великобритания, експерти от Български съвет по кардио-пулмоналта ресоситация и фондация „Първите 3 минути“.

В същия ден врати отваря и Презентационният форум на Медицински колеж „Й. Филаретова” – София. Обширната му програма ще се спре върху рехабилитацията и физиотерапията, обучението на рентгенови лаборанти и др. А благодарение на фирмените презентации ще разберем повече за 3D скенерите, зъбната хигиена, имплантологията. Специално към специалистите е насочено събитието „Ендодонтско лечение в 4 нива“.

През последния изложбен ден съпътстващата програма ще предложи над 10 различни събития. Те ще спрат вниманието върху компютърно навигирана имплантология и хирургия, диабета и превенцията, използването на 3D скенери в медицинската практика, CAD/CAM софтуери и други.

Ключов за лекарското съсловие ще бъде първият ден след края на мащабната част на изложението. На 3 юни ще се проведе 75-ият Национален събор на Българския лекарски съюз. Събитието ще се осъществи в Интер Експо Център и за първи път се организира съвместно от Български лекарски съюз и изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. Над 400 лекари – делегати ще вземат важни решения в зала Витоша, според заложения дневен ред – одобрението на параметрите, при които БЛС ще подпише предстоящия Национален рамков договор между БЛС и НЗОК за 2023 – 2025 г., финансовият отчет на БЛС за изминалата 2022г., вземане на решение за одобрение на актуализацията на бюджета на УС на БЛС за 2023 г., изменение и допълнение на устава на организацията.

От 31 май до 2 юни за 57-и път ще се проведе изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. Билетите за формата са достъпни онлайн в платформата http://www.bulmedica.bg/, а в дните на изложението и на касите на Интер Експо Център.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>