Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Искате бели зъби? Вече е възможно – с Polus Advanced Ultra

Уредът комбинира халогенна светлина, LED светлина и ултразвукови технологии. „Благодарение на всичко това той осигурява превъзходно избелване“, коментират специалистите от МБ Консулт

Постигането на възможно най-добър краен резултат винаги е бил водещ за МБ Консулт. Това за пореден път компанията ще ни докаже на участието си в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА, представяйки ни иновативни продукти. Сред тях е избелваща лампа Polus Advanced Ultra.

BEYOND® Polus® Advanced Whitening Accelerator е победител в Top Whitening System 8 години поред. Уредът комбинира халогенна светлина, LED светлина и ултразвукови технологии. „Благодарение на всичко това той осигурява превъзходно избелване“, коментират специалистите от МБ Консулт.

Устройството

Мощна халогенна светлина е в основата на лампата, подкрепена от вентилатор, който отвежда топлината от крушката. Усъвършенстваната система за филтриране на светлина включва оптична леща и 200 000 оптични влакна. 12-те сини LED светлини се сливат с халогенния източник на светлина в предната част на главата на лампата, доставяйки най-модерната синя светлина с дължина на вълната 480-520 нанометра. Внедрена е и Advanced Light Technology – ултразвуковата технология, която се използва за подпомагане на процеса на окисляване.

Избелваща лампа Polus Advanced Ultra, както и други иновативни уреди, МБ Консулт ще представи в зала 3, щанд С2.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>