Аспирационни системи от ново поколение
Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА
Да спрем следите на времето върху кожата

Интраоралният скенер Straumann®VirtuoVivo предлага жестов и гласов контрол

Технологии от последно поколение и интеграция с модерни софтуери. Изброените показатели са само част от възможностите, които ни предлага интраоралният скенер Straumann®VirtuoVivo.

Апаратът ще бъде представен от фирма УЛТРАДЕНТАЛ в Интер Експо Център по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2020.

„Скенерът предлага отлична интеграция със софтуерите coDiagnostix® и Cares®, а в същото време е напълно отворена система, която генерира .stl и .ply файлове“, коментират от УЛТРАДЕНТАЛ. Работният накрайник е с красив и удобен дизайн. И – изключително лек  (213g); показател, улесняващ работата на клинициста и комфорта за пациента.

Straumann®VirtuoVivo предлага жестов и гласов контрол за избягване на контаминация при работа. Светлинен индикатор на наконечника показва дали заснемането е ефективно. Системата сканира в реални цветове и без пудра и разполага с функция за валидиране на компонентите при сканиране на имплантологични случаи със Straumann®.

УЛТРАДЕНТАЛ ще представи Straumann®VirtuoVivo в зала 3, щанд В 4а. Компанията ще провежда демонстрации с иновативния уред. Ще се проведе и събитие на тема: „Как работи UltraZone Combi: генератор на озон и UV-C за дезинфекция на средата в помещенията“.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>