3D технологиите са неразделен елемент от съвременната дентална практика и медицината
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4

INTERDENT предлага фрез машината CC TRENDY

CC TRENDY е продукт на INTERDENT. Това е фрез машина с 5 оси за сухо фрезоване на различни cad/cam материали като цирконий, композит, восък, CoCr, Peek и PMMA.

Компания INTERDENT ще предложи на своя щанд и CC DISK Zr SMILE. Произведен от INTERDENT, той е изработен от биосъвместим, предварително синтерован ZrO2. Благодарение на изключителната си светлинна трансмисия от 49% при 1 мм и транслуцентност, която е близка до литиевия дисиликат, той е специално проектиран за естетични решения, в предния и задния сектор на зъбите.

Сред акцентите на фирмата ще бъде и CC DISK NF CoCr – продукт на INTERDENT. Дискът за системата CAD/CAM, базиран на CoCr, несъдържащ никел и берилий, e предназначен за метални реставрации, облицовани с порцелан. Той е изработен от биосъвместима сплав, която е лесна за полиране и има много малко окиси, и поради това е изключително подходяща за порцелан. Идеалният коефициент на термично разширение позволява използването на широк спектър от различни керамични изделия.

Демонстрации

По време на участието си на изложението БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, компания INTERDENT Ви кани да посетите щанда им – в зала 2, щанд D 12 . Там всекидневно ще има демонстрация на системата CAD/CAM – фреза CC TRENDY, скенери IDENTICA и софтуер EXOCAD.