Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Иновативни лекарствени продукти за добро здраве

Какво ново ще представи AICORE BULGARIA на БУЛДЕНТАЛ 2024 от 29 до 31 май?

Утре е първият ден на БУЛДЕНТАЛ 2024, специализирано изложение и обединител на производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на дентално оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи. Един от участниците е и фирма AICORE BULGARIA, която ще представи разнородни продукти за здравето. Може да я намерите в зала 2, щанд C9

Какво ново ще представи AICORE BULGARIA на БУЛДЕНТАЛ 2024 от 29 до 31 май?

Продукти на SANGI, Япония:

APADENT baby Реминерализиращ гел за зъби за деца от 0 до 3 г.

Нано технологичен продукт, използван в оралната хигиена. Доставя основни минерали за израстването и предпазването на първите зъбки. С високо съдържание на патентованата формула нано медицински хидроксиапатит (nano<mHAP). Почиства плаката, запълва микроскопични дефекти по зъбната повърхност, реминерализира. Съдържа още естествен подсладител ксилитол. Не съдържа флуор, натриев лаурил сулфат, абразиви. С аромат на ягода.

APADENT baby care Четка за зъби. EXTRA SOFT

Идеална за деца на възраст 0-3 г. Предназначена специално за родителите, за да мият първите зъби на детето си от момента, в който поникнат и да му изграждат хигиенни навици. Дълга дръжка за удобство на родителя. Малка глава. Изключително меки, заоблени влакна, за да не нараняват венците на бебето. Влакната освобождават отрицателни йони и спомагат за премахване на плаката. Съдържат оригиналния антибактериален агент APACIDER TM на SANGI.

APADENT kids Реминерализираща паста за зъби за деца над 3 год

Подсилва и предпазва от кариес млечните зъбки и новопоникналите постоянни зъбки. Нано технологичен продукт, използван в оралната хигиена. С високо съдържание на патентованата формула нано медицински хидроксиапатит (nano<mHAP). Почиства плаката, запълва микроскопични дефекти по зъбната повърхност, реминерализира. Съдържа още естествен подсладител ксилитол. Не съдържа флуор, натриев лаурил сулфат, абразиви. С аромат на ягода и грозде.

APАGARD Crystal Четка за зъби. MEDIUM

Елегантна, блестяща, прозрачна, наподобяваща кристал дръжка, украсена с естествени кристали. Три реда фини конусовидни влакна, освобождаващи отрицателни йони. Спомагат за премахване плаката и петната – за по-здрави и бели зъби. Съдържат оригиналния антибактериален агент APACIDER TM на SANGI и турмалин.

APAGARD PREMIO Реминерализираща паста за зъби– премиум грижа

Нано технологичен продукт, използван в оралната хигиена. С високо съдържание на патентованата формула нано медицински хидроксиапатит (nano<mHAP. Почиства плаката, запълва микроскопични дефекти по зъбната повърхност, реминерализира. За по-добро естествено избелване и антикариес ефект, намалява хиперчувствителността на зъбите. Съдържа още естествените съставки ксилитол и конхиолин – перлен протеин. Не съдържа флуор и абразиви.

APAGARD SMOKIN’ Реминерализираща паста за зъби – грижа срещу петна

Съдържа патентованата формула нано медицински хидроксиапатит (nano<mHAP>). Почиства плаката, запълва микроскопични дефекти по зъбната повърхност, реминерализира. Отстранява петната от цигари, вино, кафе и др. и защитава от появата на нови петна. Съдържа още PEG, PVP, конхиолин – естествен перлен протеин за естествено по-бели зъби. Не съдържа флуор и абразиви.

APAPRO Паста за професионална pеминерализираща терапия

Нано технологичен продукт, използван в оралната хигиена. Съдържа патентованата формула нано медицински хидроксиапатит (nano<mHAP>). Почиства плаката, запълва микроскопични дефекти по зъбната повърхност, реминерализира. След професионално зъбно почистване, след избелване, по време на и след ортодонтско лечение, начален кариес, хиперчувствителност на зъбите, предпазване от петна, грижа за зъбите при стареене.

Продуктите на Bionorica SE, Германия:

СИНУПРЕТ ЕКСТРАКТ обвити таблетки, 20 бр.

Синупрет екстракт е с до 4 пъти по-мощна и концентрирана формула от 5 билки, която отпушва носа, втечнява секрета и премахва главоболието. Препоръчва се в случаи на остър риносинузит при възрастни над 18 години. Sinupret Extract има широко спектърно действие. Преминал e клиничен тест и се предлага в опаковка от 20 таблетки.

Синупрет екстракт обвити таблетки е растителен лекарствен продукт без лекарско предписание. Преди употреба прочетете листовката.

СИНУПРЕТ ФОРТЕ обвити таблетки, 20 бр., Бионорика

Синупрет форте е лекарствен продукт на растителна основа, който се препоръчва при възпаление на синусите и дихателните пътища. Много добре поносим от организма и има добре изразени муколитично и противовъзпалително действие. Той се използва успешно за лечение на остри и хронични възпаления на параназалните синуси и дихателните пътища, както и като допълнително средство при лечение с антибиотици. Синупрет форте притежава антивирусни и антибактериални свойства.

СИНУПРЕТ обвити таблетки, 50 бр., Бионорика

За лечение на остри и хронични възпаления на параназалните синуси и респираторния тракт. Допълнително средство при антибиотично лечение на тези заболявания. Обогатен с пет лечебни растения: иглика, жълта тинтява, киселец, бъз, върбинка. С муколитичен и противовъзпалителен ефект. Спомага за освобождаване на носа и носната кухина от секретите. Действието му облекчава вътресинусното налягане, а в резултат на това и главоболието. Подпомага изхвърлянето и изхрачването на секретите от горните дихателни пътища.

СИНУПРЕТ СИРОП, 100 мл, Бионорика

Синупрет е сироп с растителен произход, който се използва за лечение на остри и хронични възпаления на околоносните синуси и дихателните пътища. Може да се използва и като допълнително лечение заедно с прием на антибиотици при подобни състояния. Има доказано противовъзпалително и муколитично действие.

Синупрет сироп е растителен лекарствен продукт без лекарско предписание. Подходящ за употреба за възрастни и деца над 2 годишна възраст.

БРОНХИПРЕТ филмирани таблетки, 20 бр., Бионорика

Бронхипрет се прилага при продуктивна кашлица. Намалява бронхиалното възпаление, намалява вискозитета на храчките и ускорява тяхното извеждане от организма, успокоява кашлицата. Препоръчва се като отхрачващо средство при остри и хронични възпалителни заболявания на дихателните пътища, придружени от образуване на кашлица и храчки. Съдържа сух билков екстракт от корен на иглика и стрък на мащерка. Бронхипрет е растителен лекарствен продукт без лекарско предписание.

КАНЕФРОН ФОРТЕ филмирани таблетки, 30 бр., Бионорика

Канефрон форте е растителен лекарствен продукт без лекарско предписание за поддържащо лечение и като добавка в случаи на леки оплаквания, свързани с често уриниране, парене при уриниране и чести позиви за уриниране. Повлиява симптомите, причинени от възпалителни заболявания на уринарен тракт (цистит). Действието на продукта спомага за промиване на уринарния тракт с цел намаляване отлагането на камъни в бъбреците при възрастни и деца над 12 години. Подходящ за бременни.

КАНЕФРОН обвити таблетки, 60 бр., Бионорика

Канефрон е растителен лекарствен продукт без лекарско предписание, който се използва при различни заболявания на урогениталната система. Подходящ е за употреба като поддържаща и допълнителна терапия в случаи на леки оплаквания при цистит, при предпазване от отлагане на песъчинки в бъбреците и възпалителни процеси на пикочните пътища. Мощна комбинация от три лечебни растения (червен кантарион, девисил и розмарин), която притежава диуретично, спазмолитично, противовъзпалително и антимикробно действие.

ЦИКЛОДИНОН филмирани таблетки, 30 бр., Бионорика

Циклодинон е растителен лекарствен продукт за лечение на жени в случаи на менструални нарушения, предменструален синдром. Облекчава симптоми като чувството на болка в гърдите, умора, нарушения в съня, нервност, подуване на корема и др. Нормализира менструалния цикъл, елиминира болезнените контракции на матката (дисменорея). Съдържа Vitex agnus castus (аврамово дърво).

КЛИМАДИНОН филмирани таблетки, 60 бр., Бионорика

Климадинон е подходящ преди началото и по време на менопаузата. Препоръчва се при невровегетативни и психични оплаквания. Успокоява горещите вълни, потенето, нарушенията на съня, нервността и депресивните състояния. Съдържа активната съставка сух екстракт от коренище на Цимицифуга.

Климадинон е растителен лекарствен продукт без лекарско предписание.

МАСТОДИНОН таблетки, 60 бр., Бионорика

Мастодинон е хомеопатичен лекарствен продукт за лечение на жени в случаи на:

  • менструални нарушения
  • предменструален синдром с оплаквания като мастодиния, психична лабилност, констипация, поява на отоци, главоболие/мигрена
  • доброкачествено болезнено заболяване на гърдите (мастопатия)
НОРМАРИН БЕЙБИ СПРЕЙ ЗА НОС 150МЛ
ИЗОТОНИЧЕН РАЗТВОР НА МОРСКА ВОДА

Изотоничен разтвор на морска вода (0,9%) с високо съдържание на микроелементи и морски минерали. Умело съчетание на качествен, натурален състав и високотехнологична опаковка, в обем от 150 мл. Осигурява ежедневна хигиена, измива лигавицата на нослето нежно и деликатно, отстранява чужди частици (прах, алергени, патогени), облекчава назалната конгестия, спомага за възстановяване на нормалното дишане – улеснява храненето и подобрява съня на бебетата.

Производител: Cosmosol S.r.l., Италия

НОРМАРИН СИНУС СПРЕЙ ЗА НОС 150МЛ
ХИПЕРТОНИЧЕН РАЗТВОР НА МОРСКА ВОДА 2М+

Хипертоничен разтвор на морска вода (2,3 %) с високо съдържание на микроелементи и морски минерали. Умело съчетание на качествен, натурален състав и високотехнологична опаковка, в обем от 150 мл. Умело съчетание на качествен, натурален състав и високотехнологична опаковка, в обем от 150 мл. За дълбоко измиване на носната кухина. Като допълваща терапия към обичайната схема на лечение или като самостоятелно приложение при:

  •  синузити
  •  ринити
  •  запушен нос
  •  настинки
  •  алергии
  •  следоперативна назална грижа

Производител: Cosmosol S.r.l., Италия

АЙВИАЛ

Айвиал (Tibolone) е лекарствоен продукт, отпускан по лекарско предписание, за хормонозаместителна терапия (ХЗТ). Айвиал има благоприятни ефекти върху различни тъкани и органи като мозък, влагалище и кости. Айвиал се приема от жени след менопауза, при които са изминали поне 12 месеца от последния им естествен менструален цикъл.

Айвиал се използва за: Облекчаване на симптомите, възникващи след менопауза, профилактика на остеопороза.

Производител: Aicore Life Sciences, Нидерландия

AICORE BULGARIA е основана през 2016 г. Компанията представя в България както продуктите на компанията AICORE BULGARIA, така и редица европейски и японски производители на лекарства, медицински изделия, продукти за орална хигиена и козметика (Bionorica SE, Sangi, Aurea Pharma). При избора на продуктово портфолио те се ръководят от принципа на върховенството на медицината, базирана на доказателства и концепциите за отговорно самолечение и отговорно предписване.

AICORE BULGARIA е официален представител на:

Bionorica SE, Германия

SANGI Co, Япония

Aicore Life Sciences, Нидерландия

AICORE BULGARIA е дистрибутор на лекарства, медицински изделия и козметика.

Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА

Утре стартира изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024