Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Иновативната система за зъбни импланти с незабавно натоварване Basalfix

Basalfix произвежда три вида импланти – базални, компресивни и TPI импланти, които се изработват от устойчив титан „Клас 4“

Близо седмица остава до срещата ни с професионалистите от Basalfix, които представят своята иновативна система за зъбни импланти с незабавно натоварване, създадена и разработена в Италия. Това ще се случи в зала 3, щанд А15 на изложение БУЛДЕНТАЛ.

Basalfix произвежда три вида импланти – базални, компресивни и TPI импланти, които се изработват от устойчив титан „Клас 4“. „Качеството на покритието на всеки вид имплант е потвърдено с лабораторни изследвания, клинични проучвания и клинично използвани импланти“, информират ни от компанията-изложител.

Имплантите от базалната линия могат да се използват като решение след екстракция на всички видове кости – както в горната, така и в долната челюст; също и в случай на костна атрофия. Продуктите от компресивната линия са подходящи при техника с незабавно натоварване, при наличие на здрава кост. Не е необходимо да се ангажира вторият кортекс, тъй като първичната стабилност се постига благодарение на компресията на костта, упражнявана от импланта.

Линията TPI – Tubero-Pterygoid Implant е подходяща за дисталната област на горната челюст и областта на премоларите, когато има достатъчно здрава кост. TPI имплантите могат да се използват и в долната челюст като постекстрактивни импланти.