Денталните микроскопи Semorr - достъпният лукс

Прецизната немска оптика на фирма Schott, която произвежда стъклата и лупите на Zeiss влиза в залите на Интер Експо Център от 15 до 17 май по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019.

Semorr, чиито продукти ще бъдат показани по време на изложението,  са един от двата най-големи производителя на микроскопи в Китай. Компанията се отличава със своята прецизна оптика, както и с изобилието от аксесоари и допълнения към микроскопите си, и същевременно разумна цена и по този начин се нарежда на едно от първите места сред конкурентите си.

Посетители на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА  ще могат да се запознаят и с денталния диоден лазер Solase. Той е компактен 10w диоден лазер с пикова мощност от 16w - безжичен педал, безжично управление през Bluetooth технология от iPod, iPhone или телефон с Android. Лазерът впечатлява със своя елегантен дизайн, съчетан с прекрасни клинични резултати. Той притежава разнообразие от програми за работа, различни по вид накрайници и иновативна лазерна технология.

Още интересни предложения, представени от RE-GEN, ви очакват в зала 2 на щанд D7.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>