Комбиниран апарат с революционни методи в дерматологията от НОВИЗ

Комбиниран апарат BHS 201 DUO на фирмата производител Body Health, Аржентина от НОВИЗ ще видят посетителите в рамките на новата тематика на международното изложение за медицина и дентална медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ- ДЕРМА&ЕСТЕТИКА.

Той включва няколко ключови дейности- HImFU + Dermo Health® + DermoLeds + Микродермабразио с диамантени дискове. Комбинираният апарат съчетава на първо място

революционен метод за неинвазивно липоскулптуриране - HImFU - високоинтензивен фокусиран ултразвук 2.9 MHz. Доказана ефективност още след първа процедура. Редуцира мастните натрупвания и целулита. Дава видими и дълготрайни резултати, които могат да се сравнят с липосукция без недостатъците на инвазивната интервенция. 
На второ място апаратът включв доказано във времето и утвърдено на пазара решение за всички стадии целулит и локални мастни натрупвания в проблемните зони - Dermo Health - вакуумна терапия за тяло, съчетана с Dermoleds. Представлява неинвазивен метод, който мобилизира кожните тъкани и стимулира микроциркулацията. Ползите от прилагането са
подобряване на кръвообръщението, създавайки лимфен дренаж. Също така улеснява изхвърлянето на токсини и разрушаването на мастните депа. Освен това ускорява липолизата в най-дълбоките слоеве на мастната тъкан. На трето място апаратът постига вакуумен лифтинг DERMO HEALTH за лице + DERMOLEDS.

Ползи от прилагането на терапията:
- На ниво кожа:
Увеличава се еластичността и стегнатостта на кожата в резултат на по-доброто кръвоснабдяване и доставяне на хранителни вещества. Възвръща се свежия вид на кожата благодарение на бързото отстраняване на мъртвите клетки.
- На подкожно ниво:
Стимулира се лимфно-венозната циркулация и клетките, отговорни за продуцирането на колагенови и еластинови нишки. По този начин се възстановява стегнатостта на кожата и тя придобива свеж и сияен тен.
- След хирургични интервенции:
Спомага за пост-хирургично дрениране при лифтинг процедури. В комбинация с ултразвук разрушава съществуващи фибрози.
Процедурата с Dermoleds® се състои във въздействие на светлината, излъчена от светодиоди за активиране на клетъчните рецептори, което води до увеличаване продуцирането на колаген.
На четвърто място комбинираният апарат прави микродермабразио с диамантени еднократни дискове.

На БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ професионалистите ще успеят да научат повече за предимствата на комбинирания апарат BHS 201 DUO благодарение на поредица от демонстрации. Компанията подготвя поредица от демонстрации и на всички апарати, които ще бъдат изложени в зала 1, на щанд C11.