Комбиниран апарат с революционни методи в дерматологията от НОВИЗ

Комбиниран апарат BHS 201 DUO на фирмата производител Body Health, Аржентина от НОВИЗ ще видят посетителите в рамките на новата тематика на международното изложение за медицина и дентална медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ- ДЕРМА&ЕСТЕТИКА.

Премиум диамантени инструменти от топ производителя в световен мащаб BUSCH

На водещото изложение в медицината и денталната медицина в България БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ денталните специалисти ще открият COOL DIAMANT на фирмата производител BUSCH, съобщиха от ЕТ ИЛИЯНА ИВАНОВА 97.

"One abutment one time" концепция от Лаб Технолоджи

 

На БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019 Лаб Технолоджи ООД ще представи на професионалната публика Connect Abutment на фирмата производител MIS Implants Technologies. С Connect abutment имплантът е на ниво меки тъкани, съобразно гингивалната височина. Поставя се непосредствено след имплантиране. 

Предимствата с един поглед на новия Primescan Acquisition Center

Новият Primescan Acquisition Center на признатия лидер в денталната медицина Dentsply Sirona ще бъде представен на единственото в България изложение за стоматология и дентална медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019 от Патриция ООД. Апаратът е предназначен за съвременната дентална медицина и лекаря по дентална медицина.

ART FILLER – 18-месечен ефект без риск от грануломи

Единственият филър с хиалуронова киселина, отличаващ се с ненадминат профил на безопасност и 18 месеца задържане на ефекта ще открият посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019. В рамките на тазгодишното издание на международното изложение, което отваря врати от 15 до 17 в Интер Експо Център, ще се проведе и пилотното издание на ДЕРМА&ЕСТЕТИКА с фокус върху новостите и последните технологии в дерматологията и естетичната медицина.

PRP & PRF приложение в естетичната дерматология и стоматология

Не всички видове епруветки за плазмотерапия дават едни и същи резултати. Фирма PRP Lab.- експерт в регенеративната медицина, произвежда епруветки клас 2в за терапевтично приложение, които ще представи на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019 от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

AirFree: Естествен начин за пречистване на въздуха в затворени помещения

Дишането на чист въздух е от особено значение за хората, страдащи от различни алергии и заболявания на дихателната система като астма. Мисията, която си поставя AirFree, е да подобри качеството на техния живот.

Материал с изобилие от възможности от Zirkonzahn

Предварително оцветен полихроматичен, високотранслуцентен циркониев материал Prettau® DISPERSIVE®, ще могат да открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019 от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Криохирургичната система Cryo Alfa

Удобната и компактна система за криохирургия Cryo Alfa вече е представена на българския пазар. С нея ще могат да се запознаят посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Специализираната кушетка XSR 3 L E с широк диапазон на модулиране

Тесните пространства в по-малките, но натоварени кабинети често поражда нуждата от оптимизация на пространството в тях. Съвременно решение за този проблем, разработено от завода в Санок предлагат от фирма Physignosis Ltd с участието си на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019  от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Революционна телеметрична система улеснява феталния мониторинг

Централна телеметрична система от ново поколение, която променя начина на изследване и улеснява феталния мониторинг за медицинския персонал и майката ще демонстрират от Инфонита по време на изложението БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.