Специалисти разкриват решения за меките тъкани и костта при парадонтални заболявани

 

Основни техники за мекотъканна и костна регенерация в парадонталната и имплантната хирургия, демонстрира  унгарският специалист д-р Давид Ботонд Хангяси по време на своя лекция в рамките на първия ден – 15 май на тазгодишното международно изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.

Демонстрация на първа помощ от БЧК

Демонстрация на първа помощ ще покаже Младежкия авариен екип на Български Червен кръст в рамките на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019. Международното изложение ще се проведе от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Денталният микроскоп Prima DNT

Демонстрация и възможност за тест на денталния микроскоп Prima DNT нa американската фирма Labomed ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Водоочистващи системи за малки диализни центрове

Необходимостта от водоочистване и водоподготовка е свързана с качеството на получаваните резултати на лечението, а и с доброто име на съответнoто заведение. Това твърдение ще защитят от Аджаров Технолоджи с участието си в международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019 г., което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Безплатни изследвания за социалнозначими заболявания

Безплатни скринингови акции за хепатит С, диабет, сърдечносъдови заболявания, заболявания на щитовидната жлеза, измерване на нивото на кислород в кръвта и спирометрия ще извърши Национална пациентска организация по време на  БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019 от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Денталният юнит с атрактивен дизайн

Дентален юнит от ново поколение, който впечатлява не само с функции, но и с атрактивен дизайн, ще представят от Dentios на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

OptiBond Universal – всичко необходимо за адхезия

Улеснено решение, което съчетава в себе си всичко, което е необходимо за адхезия, ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Полиетерът Impregum Super Quick с 45 секунди време за работа

Супер бързият полиетер Impregum Super Quick е една от новостите, с които ще могат да се запознаят посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019. Международното изложение събира на едно място български и чуждестранни специалисти сферата от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

SPLAT SPECIAL BLACK LOTUS избелва зъбите и укрепва венците

Усмивката е незаменим атрибут, за е необходима сериозна грижа, за да изглежда добре. Избелващо решение, което освежава дъха и укрепва венците ще покажат от Astra & Co LTD в тазгодишното издание на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Комбиниран апарат с революционни методи в дерматологията от НОВИЗ

Комбиниран апарат BHS 201 DUO на фирмата производител Body Health, Аржентина от НОВИЗ ще видят посетителите в рамките на новата тематика на международното изложение за медицина и дентална медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ- ДЕРМА&ЕСТЕТИКА.

Премиум диамантени инструменти от топ производителя в световен мащаб BUSCH

На водещото изложение в медицината и денталната медицина в България БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ денталните специалисти ще открият COOL DIAMANT на фирмата производител BUSCH, съобщиха от ЕТ ИЛИЯНА ИВАНОВА 97.

"One abutment one time" концепция от Лаб Технолоджи

 

На БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019 Лаб Технолоджи ООД ще представи на професионалната публика Connect Abutment на фирмата производител MIS Implants Technologies. С Connect abutment имплантът е на ниво меки тъкани, съобразно гингивалната височина. Поставя се непосредствено след имплантиране. 

Предимствата с един поглед на новия Primescan Acquisition Center

Новият Primescan Acquisition Center на признатия лидер в денталната медицина Dentsply Sirona ще бъде представен на единственото в България изложение за стоматология и дентална медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019 от Патриция ООД. Апаратът е предназначен за съвременната дентална медицина и лекаря по дентална медицина.