3D технологиите са неразделен елемент от съвременната дентална практика и медицината
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4

Fineglass нано-фотокомпозит, Tempolux материал за временни конструкции и Tempocem

Fineglass нано-фотокомпозит е с приложение за възстановяване на всички класове кавитет, директни вставки (инлеи и онлеи) и изграждане на щифтове. Предимствата са отличните качества за моделиране и полиране, оптимални механични качества, материалът не залепва. Той притежава малко полимеризационно свиване и голяма стабилност. За перфектно маргинално запечатване се използва СВС техника. 1 шприц (3gr) е на цена от 33 лв.

Tempolux материал за временни конструкции е амополимеризиращ и висококачествен 10:1 диакрилен материал за временни коронки и мостове, инлеи, онлеи и дълготрайни временни конструкции. Предимства: нищожно полимеризационно свиване, подходящ за многочленни временни конструкции. Продуктът има минимална екзотермична реакция и оптимална биологична поносимост. Ниска е полимеризационната температура, това предпазва пулпата и гингивата от възпаление и увреждане, не променя цвета си и се полира до блясък. Опаковка: 50 ml (76 gr), 10 бр. смесителни накрайници, цена 117 лв.

Tempocem мултифункционален временен цимент е цинков окис евгенолов цимент, състоящ се от прах и течност с различни екстракти, балсами и масла. Приложение за хирургична превръзка: да протектира оперираната или третирана повърхност от контакт с дразнещи субстанции и инфекции. Екстракции; Суха алвеола; Пародонтална хирургия; Инфекция на Vincent. Временен цимент за залепване на конструкции и временни обтурации. Опаковка: 60 gr прах, 30 ml течност е на цена 36,50 лв.

Всички продукти на Актив Медикал ЕООД ще откриете в зала 2, щанд 2/D7.

{os-gal-25}