Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници
Аспирационни системи от ново поколение

Иновативният гъвкав сензор Ez Sensor Soft, предложен от Дентиос

Ez Sensor Soft, произведен от VATECH GLOBAL, е иновативен гъвкав сензор, разработен за бързо и лесно позициониране дори и на труднодосъпни места. Продуктът подобрява качеството и бързината на работа и същевременно осигурява комфорт на пациента. Заоблените му краища и гъвкавата структура предотвратяват болка или наряняване по време на снимка. На изложението БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, той ще бъде представен от компания Дентиос.

Продуктът е различен с това, че рискът от повреда на сензора, при изпускане или удар по време на работа, е сведен до минимум. Гумираното му покритие го прави удароустойчив.

Pax-I Insight

Създаден от VATECH GLOBAL, продуктът Pax-I Insight е от ново поколение. Той дава възможност за преглед на панорамна снимка в дълбочина. Insight PAN създава многослойни снимки, с 41 на брой срезове в дълбочина, а това дава възможност за максимално точно диагностициране. Благодарение на усъвършенствания софтуер може да се проследи за скрити или увредени корени и канали или местоположение на пулпит. Предимството на продукта е превъзходно качество на изображението, за минимално време: CEPH-1.9 sec / Pano-10.4 sec.

One Guide Kit

One Guide Kit е създаден от Deutsche OSSTEM. Иновативният продукт се използва при технологията на имплантиране с компютърно изработен хирургичен водач. Чрез него може да се направи прецизна операция, само с четири бързи стъпки. Хирургичният водач фиксира точното място за първоначално пробиване и направлява поетапното използване на останалите фрези. Те са проектирани така, че има възможност за постоянно странично охлаждане. По този начин се предотвратява опасността от прегряване на костта.

Продуктите, които фирма Дентиос предлага, можете да откриете в изложбена зала 3, щанд B9.