Изложение ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ще събере публиката от 29 до 31 май в Интер Експо Център
Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

В очакване: естетичната медицина и дерматологията са фокус на ключово изложение 

На 29 май стартира форматът ДЕРМА&EСТЕТИКА, заедно с БУЛМЕДИКА и БУЛДЕНТАЛ 

Здравето, красотата, мисълта за бъдещето и успешният бизнес. Това са четири от основните причини, поради които с нетърпение очакваме изложение ДЕРМА&EСТЕТИКА 2024. Събитието стартира следващата сряда, 29 май, в Интер Експо Център и до 31 май ще събира водещи регионални и глобални участници и брандове от естетичната медицина и дерматологията. В следващите редове научаваме повече за ценни иновации, които ще открием при посещението си, както и полезни съпътстващи събития – част от програмата на изложение ДЕРМА&EСТЕТИКА 2024.

Форматът е полезен за всеки с интерес в естетиката и дерматологията. За 6-и път в ДЕРМА&EСТЕТИКА ще се срещнат производители, вносители, собственици на клиники и инвеститори, представители и търговци на оборудване, апаратура, материали, консумативи и всичко нужно за този така важен сегмент.

Добрата новина е, че с купуването на един билет от www.iec.urboapp.com, ще посетим и паралелните изложения БУЛМЕДИКА и БУЛДЕНТАЛ, насочени към медицината и денталната медицина, както и тематиките GREEN LINE, ANTI-AGING LIFESTYLE и „Здравен туризъм“. Всички те ще съберат над 180 изложители от 12 държави. Освен това над 90 специалисти се включват в съпътстващите събития. Сред тях е първият „Форум за женско здраве“, организиран от Момичетата от града (билетите са достъпни ТУК).

В партньорство с Интер Експо Център събитието поставя на дневен ред профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания, АГ грижата, репродуктивното и пренаталното здраве и др.

С фокус върху авиомедицината, спешната медицина и др., е Презентационният форум на МК „Й. Филаретова”. Сдружение диабет и предиабет поставя за дискусия диабетните състояния. Десетки са и фирмените презентации, практически курсове и др. 

Здраве и красота от природата – в едно изложение

ИАНМСП подпомага фирмите чрез проект BG16RFPR001-1.002-0001

Участниците в изложение ДЕРМА&EСТЕТИКА ще ни представят разнообразие от природни продукти за здраве и красота. Сред тях са решения с лечебна и разкрасителна цел, с добавен коноп. Сред продуктите са масажни гелове и кремове, разкрасителни и подмладяващи кремове и серуми за лице, с хиалурон, шампоани и др. 

Ароматерапия за дентално здраве? Да, тя е повече от необходима. Доказват го крайните резултати от етерични масла и флорални води, които ще видим на изложбените щандове. 

Може би сте в търсене на решение за пърхота? А знаете ли, че близо 2/3 от хората в някой етап от живота си се сблъскват с този проблем, едно от решенията за които може да бъде серията Alzeda. Тя е с медицинска насоченост и включва гел, шампоан и фитогел.

Мечтаната холивудска усмивка

И Вие искате такава, нали? Вярваме, че експертите, участващи на ДЕРМА&EСТЕТИКА, ще Ви дадат оптималните решения.  Сред тях е иновативната BlancOne технология. „Тя е бърза и може да се комбинира с почистване на зъбен камък“, коментират специалисти за продукта, препоръчващ се за първи стъпки в избелването, който ще открием на стартиращото изложение.

Знаем, че всеки, който носи алайнери и брекети се е сблъсквал с проблема „лош дъх“. Потапяйки се в иновациите от компаниите, открихме перлите Cool Caps, придаващи бързо свеж дъх. Това се случва благодарение на иновативните перли, ядрото на всяка от които съдържа втора микро-перличка; за още по-добър ефект.

Да забавим стареенето

Антиейдж сферата е сред основните акценти на изложението. Затова и не е изненадващо разнообразието от продукти, идеи и техники, които ще открием на щандовете. Сред тях е БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯ 135 HA. Това е продукт за мезотерапия с 59 активни съставки за стимулиране на клетъчния метаболизъм, заедно с Хиалуронова киселина с високо молекулно тегло и високопречистена хиалуронова киселина.

На изложение ДЕРМА&EСТЕТИКА ще бъде представен и иновативен ART FILLER с двойно действие – запълване и регенериране, с патентована технология на производство.

За безопасно поставяне на филъри и конци, ще обърнем поглед къв локатора за вени Vein Finder. Той използва светодиоди с близки инфрачервени дължини на вълните, за да осветява цялата област. Вените се появяват като тъмни ленти, защото абсорбират светлинния спектър повече от околните тъкани.

Вярваме, че в изминалите редове, бяхме изчерпателни и полезни за избора Ви. А многообразието от иновативни продукти и застъпени сегменти превръщат изложение ДЕРМА&EСТЕТИКА в събитие, което заслужава присъствието ни.

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май

Над 180 изложители представят 800 бранда на водещото изложение на медицинския, денталния и естетичния сектор