Продукти за здраве и красота от природата
Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май
Обзавеждане на медицински центрове от водещи световни фирми

Ергономичните столове Salli, създадени във Финландия

„Salli Systems разработват най-здравословната концепция за седене, която се основава на науката и медицината“, ни информират от фирма KRIS 95

Значителна част от времето си на работното място медицинските специалисти прекарват в седнало положение. Затова, независимо коя е тяхната професионална сфера, е важно столът им да бъде максимално удобен.

С предложение, съобразено със спецификите на дейността на медицинските специалисти, се включва компания KRIS 95 в изложение БУЛДЕНТАЛ през тази година. От 18 до 20 май в Интер Експо Център компанията ще представи стола Salli, създаден във Финландия.

Salli Systems разработват най-здравословната концепция за седене, която се основава на науката и медицината. Седалката тип „седло“ от 2 части гарантира, че медицинските специалисти, прекарващи продължително време в седнала позиция, ще избегнат редица здравословни проблеми. Сред тях са болките в гърба, умората, проблемите със ставите, мускулите, кръвообращението, дишането и метаболизма.

„Искате да сте по-здрави, енергични и продуктивни? Изберете стол Salli“, призовават от KRIS 95. Отличаващият се с ергономията си стол Salli, присъстващите на изложение БУЛДЕНТАЛ ще открият в зала 3, щанд В8 – от 18 до 20 май.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>