Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Водоочистващи системи за малки диализни центрове

Необходимостта от водоочистване и водоподготовка е свързана както с качеството на получаваните резултати от лечението, така и с доброто име на съответнoто заведение. Това твърдение ще защитят от Аджаров Технолоджи, с участието си в международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019 г., което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

С най-новото решение в областта на водоочистката – използването на електродейонизацията(EDI) ще могат да се запознаят посетителите на изложението. Представените насоки, технически решения на апарата, са в резултат на съвместна работа с водещи немски фирми в областта – Bayer Leverkusen, SG Wasseraufbereitung (част от Siemens, а сега Evoqua САЩ).Те са изпитани и доказани в практиката.

Основната характеристика на машината, която ще бъде показана, е двукръговата система на водоочистка – два независими един от друг кръга един за обратна осмоза и втори, изпълнен с помощта на електродейонизатор(EDI). Това предполага особена чистота на получаваната вода.

Този, малък по размер апарат, е преносим и може да бъде използван там, където мястото е ограничено – обикновени стаи и малки помещения. Отпада нуждата от изграждането на специализирани помещения за диализа, със скъпо струваща апаратура, която от своя страна изисква помещения за огромни, скъпо струващи водоочистващи системи.  Още едно голямо предимство е, че отпада необходимостта от специализиран транспорт на пациентите от малките населени места към центровете в окръжните градове – те могат да бъдат настанявани в здравния пункт и с апарати за един или два поста да се извършва диализата на местно ниво.

Водоочистващите системи, предложени от Аджаров Технолоджи, може да разгледате на щанд А12 в зала 1.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>